BLACK and WHITE

By Sabush O’rlling - 4:43

Tak čo moji, ako si užívate prázdniny? Ja som konečne prepla do moodu dobrej nálady a ako-tak mi to vydržalo. Ako ste už čítali, nejeden outfitový článok dopĺňal trošku pochmúrny úvod. Tento však už nie, pretože začínam si aj ja uvedomovať, že už je polovica prázdnin za nami. Keď som včera videla na Youtube videá typu Back to School, automaticky som zavrela celé okienko. O škole fakt nemôžem ani počuť, haha.. Budúci týždeň sa chystáme na menší 3-dňový výlet z ktorého určite bude ešte článok a chystám pre vás tiež ďalšie outfity, ktoré boli fotené trošku kvalitnejším foťákom ako mám ja. Veľmi sa nato teším a dúfam, že aj vy, pretože outfitové články priam zbožňujem! Čo sa týka tohto, sú to už trošku staršie fotky,majú asi 2 mesiace dozadu, ale až teraz som ich nejako ulovila v galérii. Som veľký obľúbenec týchto dvoch basic farieb,ako asi celý svet, bez ktorých si neviem predstaviť ani jeden outfit. Takáto "zebrová" kombinácia ma zaujala na jednom obrázku z instagramu, tak som to nejako zladila podľa svojho vkusu a vzniklo z toho toto. K tomu ešte nejaký výrazný červený rúž alebo kontúrku, a je to! 



Such as mine, as you enjoy the holiday season? I finally switches to good mood. As you read, many outfits article complement bit gloomy intro. But this is not because I'm starting to realize, too, that it's half holiday for us. Yesterday when I saw a video on YouTube Back to school, I automatically closed full frame. The school really can not even hear haha ​​.. Next week is going to the smaller 3-day trip from which I will still be going for article and you also have other outfits which were taken little better quality of camera than I have now. Regarding this, they are already a bit older photos about 2 months ago, but until now I've somehow caught them in the gallery. I have great minion two basic colors, without which I can not imagine either one outfit. Such a "zebra" combination drew my attention to an image of Instagram, so I somehow align according to your taste and it originated from this. This still some striking red lipstick, and that's it!

T-shirt: New Yorker-Amisu
White trousers: Promod
Sunglasses: ?


INSTAGRAM JE PRE MŇA AKO DRUHÝ BLOG, TAK MA HROZNE POTEŠÍ, AK MA ZAČNETE SLEDOVAŤ, JA VÁS RADA FOLLOWNEM TIEŽ!:)
Social media
orllinger 



  • Share:

You Might Also Like

23 komentářů

  1. Outfit je skvělý! :) Je super, že jsi přepla do moodu dobré nálady, užij si výlet! :)

    Another DominikaGIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší :D čierna a biela sú skvelá kombinácia vždy! Idem ti dať follow na insta :)
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi sa mi páči tento štýl. Taký jednoduchý, ležérny a pohodlný.

    OdpovědětVymazat
  4. Miluji jednoduché outfity! :-) A proužky a bílou, atd.. moc se mi líbí tvůj outfit

    OdpovědětVymazat
  5. Pásiky môžem :) Krásny look :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taká tá panika z toho že prázdniny sú v polke chytla tiež aj mňa, tak si uži ešte zvyšný mesiac :)
    Pekné outfity, čiernobiela je klasa :)

    OdpovědětVymazat
  7. Haha, videa Back to school mě taky docela překvapily, podle mě je docela hodně brzo na ně :D Jinak ti to sluší, mám moc ráda námořnický styl a tyhle modrobílé proužky :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  8. Skvelý outfit, jednoduchý, pohodlný, presne také mám rada :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásny outfit :) To tričko vyzerá super pohodlne a pásiky milujem! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. pásiky mám aj ja rada ale v poslednom čase skôr v inej farebnej kombinácií :)

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělý outfit♥ volný, pohodlný, stylový a hlavně jednoduchý :) miluju kombinaci černé a bílé, kombinace co nikdy nezklame..
    Instagram ti dam follow hlavně proto, že to tak mám stejně :) a bavíš mě!!

    OdpovědětVymazat
  12. Krásny outfit. Treba si užiť posledný mesiac na plno. :)

    OdpovědětVymazat
  13. ja napriklad pozera celkom rada videa back to school, aj ked by som sa najradsej do tej skoly ani nevratila :D ale hej, chapem ta, clovek nepotrebuje pocuvat o skole, ked s este prazdniny.
    outfit pekny, jednoduchy. nikdy som si na sebe nevedela predstavit biele nohavice, ale coraz viac zacinam rozmyslat o tom, ze by som si nejake aspon vyskusala, lebo to vyzera fakt pekne.

    OdpovědětVymazat
  14. Outfit je vážně Super!!:))
    http://missnaylorr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Veľmi podarené, ja milujem pruhy!

    OdpovědětVymazat
  16. Bella!!!!
    Chiara
    Www.chiaraangiolino.it

    OdpovědětVymazat