TALK WITH SABUSH #1 Somethimes I want go away..

By Sabush O’rlling - 4:10



Konečne sa opäť po dlhšej pauze dostávam k blogu a písaniu! Najskôr ale chcem spomenúť moju neaktivitu. Celý týždeň som mala hrozne nabitý, nestíhala som sa pomaly ani najesť, a na blog ma ani nenapadlo pomyslieť.. Mala som plnú hlavu otázok, premýšľania.. Tieto dni boli pre mňa fakt dosť zvláštnymi. Musela som sa hrnúť do vecí, ktoré mi fakt neboli po chuti a nemala som na ne vôbec náladu. Ako možno viete, ten týždeň predtým som mala chrípku, takže som bola týždeň doma. Prišla som do školy, a zavalilo ma nespočetné množstvo úloh, testov, skúšania a rôzneho iného napätia ešte aj mimo školy a to už bolo na mňa moc.

Ešte k tomu aj po antibiotikách som mala nejaké vedlajšie účinky, takže som musela opäť vyhľadávať lekárov a hodiny čakať v čakárniach, zatiaľ čo v škole sa toho pomaly hromadilo. Stále ospravedlnenia,vysvetlovania a odchody z hodín. Bola som z toho znechutená. Keď som už teraz v piatok myslela, že je konečne po všetkom a ja si trochu oddýchnem, keďže máme teraz týždeň prázdnin, tak som maximálne dokašlala písomku z matiky. Bola som v takom strese, že som sa úplne triasla a budem fakt rada, keď z toho budem mať 3. Pritom som sa deň predtým na to učila asi 2 hodiny, mala som síce robiť niečo úplne iné, ale nie, učila som sa a tak či tak to dopadlo zle. Fakt neviem, čo je so mnou. Cítim sa úplne sklúčená, bez akejkoľvek dobrej nálady a veci, ktoré ma kedysi dokázali rozosmiať sú pre mňa už len nepodstatné hlúposti.. To čo by som veľmi chcela, sa mi nikdy nesplní a stále si myslím, že na veľa vecí nemám..Horšie na tom je, že všetko rozdávam okoliu a naozaj to už cítiť. Aká som ja, taký sú ku mne aj ľudia..Niekedy si fakt hovorím " Prečo práve ja? " .. napriek tomu, že mám všetko potrebné čo by som mala mať, sa cítim zvnútra úplne prázdna a nepochopená. Ešte k tomu keď sa priplichtia aj nejaké zdravotné problémy, ktorých mám teraz až až, nezvládam to. Rozmýšľala som, že to môže byť aj počasím a v kútiku duše si myslím, že keď nastane trošku teplejšie obdobie, tak sa dám dokopy. Neviem, či som obklopená tými správnymi ľudmi. Veľa, naozaj veľa ľudí, ktorých som mala rada, dala by som za nich všetko, ma neskutočne sklamali. Prečo sme my ľudia takí hlúpi, že tých, ktorým na nás záleží a chcú nás mať za priateľov odmietame a tých, ktorí sú k nám hnusní a nevrlí by sme chceli najviac? Nad týmto sa dosť zamýšľam a nenachádzam žiadnu odpoveď..myslím si, že už nič nemôže byť ani horšie. Chcem niekde zmiznúť, fakt niekde ďaleko, kde nebudem musieť toto riešiť, kde budem cítiť nádej v lepší deň a radosť. Taak a už som na vás vyliala šálku negatívnej energie, čo ma tak trošku aj mrzí, keďže predchádzajúci článok bol o tom, ako byť pozitívny.Ale na druhej strane som rada, že som sa aspoň trošku rozpísala z mojich pocitov a že si to aspoň niekto z vás prečítal. Na budúci článok mám už nejaký ten nápad tak dúfam že vás to bude baviť.

- Sabush Usmívající se

  • Share:

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Také stavy má každý z nás, že sa občas cítime úplne pod psa. Mne osobne stačia dve hodiny plaču, hudby, čaja (vína) a je mi lepšie. Ani neviem, ako dokážem byť občas tak pozitívna, ale možno je to tým, že si poviem, že ma nebaví sa vecami trápiť. Tak taká je nejaká aj moja rada pre teba. ;)

    inak som z blogu nezaujimava.blog.cz, ak by si chcela vedieť a ďakujem za súcitný komentár :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to úplne normálne, keď má človek také obdobie... :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Ty stavy moc dobře znám, ale pak zase najednou je úplně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. úplne ťa chápem, tiež zažívam podobné obdobie...

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway s Weledou a budem veľmi rada, ak sa zúčastníš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  5. držím palce, nech je lepšie :)

    OdpovědětVymazat
  6. keždý ma sem tam také obdobie, ale verím že sa z toho dostaneš, hlavne POZITÍVNE MYSLIEŤ♥

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem měla takové horší období v téhle době, ale za chvíli bude vše ok, uvidíš. :)
    Šárka Lifestyle Diary

    OdpovědětVymazat