What I wear these days?

By Sabush O’rlling - 9:40

Článok o kombinácii oblečenia tu už dlho nebol a mne sa za ten čas nahromadilo pár vecí, ktoré by som vám dnes rada ukázala a pri tej príležitosti som to skombinovala aj s inými kúskami oplnkami ako náramok,náhrdelník, alebo len obyčajný makeup. Ukážem vám tri outfity,ktoré som mala nedávno aj ja na sebe a veľmi sa mi páčili. Nemusí to byť možno váš štýl, ale ja veľmi rada nosím takýto typ vecí,pretože sa v nich cítim dobre a pohodlne a to je základ.


***
The article on the combination of clothes hasn't been here for a long time, and a few things I have accumulated for a while, which I would like to show you today, and on that occasion I combined it with other pieces such as a bracelet, a necklace or just a simple makeup. I'll show you three outfits that I recently also had on myself and I really liked it. It doesn't have to be your style, but I'm very happy to wear this type of thing because I feel good and comfortable in it, and that is the basic. 

1.RED DREAM
Na tento outfit som zvolila takéto jednoduché červené tričko. Čo ma v ňom ale v obchode zaujalo najviac sú práve tie volániky na konci. Dodá to vášmu outfitu veľký šmrc (ako to ja volám) a navyše vám zúži pás. Potom som k tomu zvolila jednoduché modré rifle v prípade chladnejšieho dňa dlhé,ale na teplejšie dni si kľudne môžte zvoliť riflové kraťase.  




2. SIMPLE PINK






V tomto outfite môžte vidieť momentálne moje najobľúbenejšie tričko, ktoré krásne skombinujete s takýmito šortkami. K tomu som zvolila už len matný rúž od Avonu,ktorý k tomu perfektne pasuje. Jednoducho trendy,športové a zároveň "casuel". Ako sa vám páči? 


3. LOSOS SHADE



No a ako posledné tu mám takúto sukňu v losovej farbe,ktorú mám už asi rok a stále je proste krásna. Ja si v nej pripadám chvíľami ako taký cukrík,haha. Milujem tričká s rôznymi nápismi a preto ani takéto nechýba v mojom šatníku. Potom som k tomu zvolila masívnejší  náhrdelník,bledohnedý lesk a bronzer od avonu, ktorý vám na tvári pri takomto outfite určite vynikne.






KTORÝ OUTFIT SA VÁM NAJVIAC PÁČIL A PREČO BY STE SI OBLIEKLI PRÁVE TEN?

  • Share:

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Klidně bych si oblékla všechy, nejvíc se mi líbí ten poslední, asi i protože takový styl zas tak moc nenosím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi pekné outfity na teplučké dni! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Ten cerveny top a lososova sukna su top :)

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny tři kombinace jsou moc hezké! Mým favoritem je asi ten úplně první, protože jednoduše miluju červenou barvu, co se oblečení týče.

    Měj se hezky,
    Natálie z Mare di Fragole

    OdpovědětVymazat
  5. Ta růžová sukýnka je moc krásná :) Asi na mě by nebyla, ale vypadá to dobře.
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  6. These are all so cute, especially the last one.

    xo
    www.carinavardie.com

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbí červený top a ta sukně - to je prostě dokonalost sama! ♥
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se nejvíce líbí ten první a třetí outfit! Jsou krásné! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  9. Zaujímavé a pekné outfity, no najviac sa mi páči ten tretí. Tá sukna je krásna. :)

    OdpovědětVymazat
  10. ten červený top je božský, milujem peplum strihy :)
    Drew's beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Červený top a lososová sukně ♥ :D!

    OdpovědětVymazat
  12. uz hrozne dlho si hovorim, ze by sa mi zislo nieco cervene do satnika, preto sa mi neskutocne paci ten prvy outfit *.*

    OdpovědětVymazat