SPRING FASHION DREAM

By Sabush O’rlling - 11:09


Do sveta módy prichádza každý deň niečo nové, extravagantné, nadčasové. Posledný typ mám úplne najradšej. V móde som prešla veľa zmenami, veľa štýlmi, až nakoniec som prišla k poslednému, ktorý mi aj zostal. Neviem však ako ho pomenovať. Sú to predovšetkým basic kúsky, ktoré vždy boli aj budú v móde základ. Ja ešte vždy k tomu pridám nejaký hlavný kúsok, či už je to v podobe peknej čiernej koženky, mohutnejšieho boho náhrdelníku, alebo bláznivých vyblískaných tenisiek. Niekedy sa samozrejme treba vyblázniť aj v móde. Pretože ja si myslím, že aj podľa toho, ako sa obliekate, si niektorí ľudia spravia o vás úsudok (aj keď viem, nemalo by to tak byť). 


V móde som momentálne taký zlatý stred, ako sa hovorí. Inšpirujem sa z mnohých oblastí,ale vždy väčšinou zostanem nakoniec pri tom svojom a nejak to už len s tým doladím. Jar k nám prišla neuveriteľnou rýchlosťou a zimné kabáty a bundy sú opäť na vešiaku v našej skrini. Namiesto doho sa mi do ruky dostala klasická čierna koženka, na ktorú nedá dopustiť podľa mňa celý svet,haha. Nedávno som si tiež kúpila nový ľahký šedo-čierny svetrík, trošku dlhší, ktorý určite bude ešte v nejakom haule. Včera som akurát bola na prechádzke vonku a opäť sa mi potvrdilo, že jar je zázrak. Skutočný. 
Ako prežívate príchod jari vy? 




Nikdy som si napríklad nemyslela, ako dokáže obyčajná šiltovka doladiť outfit a dať mu zvláštny crazy šmrnc (áno,šmrnc :D).



  • Share:

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Jaro mám moc ráda, sluníčko mě dělá štastnější :) Všechno pěkné kousky, i já mám ráda nadčasové věci, v jednoduchosti je krása, i když si taky ráda občas vezmu něco výrazného :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jar je láska. Hneď po jeseni. Tieto krásne slnečné, nie až tak horúce dni sú dokonalé!! Moc sa mi páčia veci, ktoré si vybrala. Aj ja mám rada jednoduché kúsky. Lepšie a jednoduchšie sa to kombinuje. :3))

    MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. Ja už sa teším kedy začnem nosiť sukne, šaty a ľahké blúzky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky strašně miluju jaro. ❤ A ty šaty jsou krásné, já tedy na šaty vůbec nejsem, ale pro tyhle bych udělala výjimku.

    By Chanel

    OdpovědětVymazat
  5. Biele nohavice som si kupila nedavno a su super aj ked vzdy sa bojim, ze sa zaspinia a budem vyzerat divne :D Inak mam plno jarnych/letnych kuskov v satniku, hlavne kvetovanych siat, ktore som si specialne na tuto jar kupila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já musím říci, že ne vždy každému trendu podlehnu, opravdu jen máloco mě zaujme a potom nemám ráda, jak to pořád vidím kolem sebe a na instagramu a nechci být další v řadě, ale jindy se tomu zase nedá odolat :D Ale jinak zůstávám věrná své klasice - ležérní styl, ale třeba teď na jaro bych si chtěla pořídit barevný kabátek :)

    OdpovědětVymazat
  7. tá blúzka kvetovaná aj šiltovka sú TOP! :)

    Desire fashion blog

    OdpovědětVymazat
  8. strašne sa z tohto počasia teším! a každou chvíľkou mám pocit že ešte viac sa teším z toho všetkého čo môžem teraz nosiť :D
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  9. velmi pekne kusky si vybrala :)
    jar celkom vitam, konecne nebudem musiet chodit zababusena vo velkom zimnom kabate :D uz sa teism na tie dni, kedy budem chodit po slniecku iba v rifliach a kratkorukavovom tricku :3

    OdpovědětVymazat
  10. krásne kúsky! :) jar neskutočne milujem a mám rada všetko kvetinkové čo sa teraz dosť nosí :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ta první džíska je prostě úžasná!
    Ejnets in Lisboa
    Zajímá tě cestování? Přidej se do naší skupiny pro Czech Travel Bloggers TADY :)

    OdpovědětVymazat