MOTIVATION BOARD I.

By Sabush O’rlling - 4:18



Táto nástenka sa už menila nespočetne veľa krát. Najskôr to bola moja obľúbená hudobná skupina, potom speváčky a rôzne iné celebrity a seriály. Až nakoniec som prišla do takého záveru, že chcem tam niečo, čo mi aj niečo dá. Zbožňujem motivačné citáty už asi 2 roky a preto som si povedala,že keď sa na túto nástenku pozriem, chcem tam mať niečo, čo ma motivuje ďalej niečo robiť a vidieť to každý deň.


 Svetielka som tiež chcela už veľmi dlho, no nikdy som sa nedokopala si ich kúpiť. Až jedného krásneho zasneženého dňa pred Vianocami, som si ich konečne kúpila, za čo som si naozaj tlieskala.  A zdobia mi to tu už od sviatkov a nehodlám si ich dať zatiaľ dolu, haha. Dodávajú mi do izby pokoj, ešte keď si k tomu zapálim sviečku, nechýba mi naozaj nič. Toto je iba taká prvá časť tejto mojej nástenky, pretože ešte tak celkom nie je hotová a keď dorobím tu spodnú časť, potom opäť nafotím ďalšie detaily. Chcela som to fotiť síce za väčšieho svetla, ale potom to s tými svetielkami nebolo moc pekné, preto som sa rozhodla, že aby to malo aj svoje kúzlo, nafotím to za menšieho šera. Citáty som hľadala každý deň a ešte to zďaleka nie sú všetky, ktoré by som tam chcela mať. Je ich nespočetne veľa. 
Čo hovoríte na tento môj nový výtvor?


This board has already changed countless times. At first, it was my favorite band, the singers and various other celebrities and serials. Until finally I came to this conclusion that I want to something that gives me something. I love motivational quotes for about two years and so I told myself that when I look at this board, I want to have something that motivates me further to do something and see it every day. Lights, I also wanted to for a long time, but I never buy them.

Until one snowy day before Christmas, I finally bought them for what I was truly pleased. And this decorate my room here since the holidays and I'm not going to put them down yet, haha. It gives me to my room peace, even when you to light a candle, I really missing anything. This is just like a first part of my boards, as still quite not ready and when I'll finish the lower part. 

What do you say on this? Have you something like that?
***





Máte niečo podobné doma aj vy a čo motivuje vás (prípadne citáty)?

  • Share:

You Might Also Like

13 komentářů

  1. To je moc pěkný, jak ty citáty, styl psaní, tak ty světýlka. I moje nástěnka prošla x proměnami, od plakátů celebrit, zvířat, po různé tématické zdobení :D Tedkom mám na jedné půlce náušnice, aby je měla na očích a nosila je a na druhé události z roku 2017, ale ispiruju se, motivační citát se tam hodit bude, mám ji hned u postele, tak ho budu mít hezky na očích.

    OdpovědětVymazat
  2. Musím si aj ja nejakú takú vyrobiť :)

    OdpovědětVymazat
  3. Predtým, než sme prerábali našu izbu, tiež som mala podobnú nástenku plnú fotografií a takýchto motivačných citátov. Tento rok sestra odchádzala na internát a potrebovala nejakú nástenku, tak sme si spomenuli na túto, ktorá bola od prerábky celý čas za skriňou. Tak sme ju vytiahli a bola sranda vidieť všetky tie motivačné citáty, ktoré mi pomáhali a asi teda aj pomohli, keďže som na tie nepekné momenty, kedy som sa cítila sama, spomínala teraz s úsmevom na tvári :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné :) Občas, když už nevím co dál, si nějaké motivační citáty přečtu, pomáhá to :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny článok ! :) Veľmi sa mi páči ten nápad :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tovje nástěnka je dokonalá! Těším se, až nám ji ukážeš celou :) Já mám doma také podobně inspirující nástěnku, jen jsem si ji dělala už před víc jak rokem, tak by to chtělo už nějaký její update :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Jééj vyzerá to ako tie motivačné vecičky z tumblr. Krásna nástenka. Ja mám v izbietke svoj obľúbný citát v rámčeku na fotku.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  8. Motivační tabule mám ráda a já sama je doma mám

    OdpovědětVymazat
  9. Když jsem byla mladší, tak jsem hodně nástěnky dělala, ted už na to není tolik čas, chybí mi to :)
    Ejnets in Lisboa
    Zajímá tě cestování? Přidej se do naší skupiny pro Czech Travel Bloggers TADY :)

    OdpovědětVymazat
  10. vyzera to naozaj krasne, mozno by sa aj mne nieco taketo v izbe zislo. tiez mam nastenku, ale mam na nej rozvrh, obrazok a fotku, na ktorej som s kamaratkou, nic prilis motivacne :D

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá to parádně! na něco podobného se chystám už snad půl roku, ale ne a ne se k tomu dokopat :D rozhodně si myslím, že je to dobrá věc a určitě to člověku pomůže :)

    OdpovědětVymazat
  12. Toto je super nápad, keby mám na to priestor v izbe tiež by som sa rada s niečim takým pohrala, ja som mala jedine takú fitness nástenku:D:)
    http://thenoela.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat