MATNOSŤ NADOVŠETKO!

By Sabush O’rlling - 4:07

Raz som si vyskúšala kúpiť jeden matný rúž a odvtedy naň nedám dopustiť! Pre mňa osobne sú tiež pery takou menšou korunou krásy, nie len vlasy. Myslím si, že aj keď máte obyčajný outfit, stačí si dať výrazný rúž a oživí vás to. Nedávno som vyskúšala tieto od Sleek Matte me a sú naozaj skvelé, presne také, aké som si predstavovala.


2 veci, ktoré sú hlavnými-kľúčovými bodmi mojej obľuby kýmto rúžom: 
perfektne dlhá výdrž a skvelý pocit na perách bez akýchkoľvek obmedzeností. 
Aplikátor je jemný a dobre sa nanáša. Pigmentácia je naozaj silná a vydrží dlhé hodiny, dokonca som mala trošku problém dať ho z pier dole,ale stojí to zato. Okamžite po nanesení zaschne a vytvorí krásny matný finish. Odtiene, ktoré vlastním, sú FIRED UP a VELVET SLIPPER. Takisto mi k nim prišla čierna tekutá linka od 
E style -LIQUID PRECISION EYELINER. Nanáša sa naozaj jednoducho, pigmentácia je úžasná a je to jedna z mála liniek, ktorá sa mi naozaj páči. Nakonci vytvorí taktiež matný efekt. 



Ďakujem krasotike.sk za poskytnutie týchto skvelých produktov, určite odporúčam. :)

  • Share:

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Ja matné rúže a lesky nepoužívam, ale tieto majú krásne odtiene :)

    OdpovědětVymazat
  2. takuté matné rúže som ešte neskúšala, ale aj mne sa páči, aký efekt vytvárajú na perách :) vybrala si si pekné odtiene ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Když už používám rtěnky, tak jsou vždycky matné :) Tyto od Sleeku mě lákají už dlouho, stejně jako většina Lip Creamů od NYXu :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. tiež ich mám,ale už ich používam menej :) ale pamätám si, že som bola z nich nadšená lebo naozaj skvele zmatneli :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. milujem matne ruze a tiez, ako pises, velmi sa mi paci, ako dotvaraju outfit. vlastne som sa rozhodla aspon obcas nosit ruz vdaka tomu, ze som sa zacala bavit so spoluziackou, ktora nosi ruz snad kazdy den. az vtedy som si uvedomila, ako sa mi to paci.

    OdpovědětVymazat
  6. Tieto matné rúže si plánujem objednať už dlho, všade počúvam skvelé rezencie. Neviem prečo ale na tvojej fotke, mi príde, že kúsok presvitajú určité časti pier a to sa stáva pri veľa výrazných odtieňoch. Možno je to ale len rýchlym nanesením.. Každopádne krásny odtieň.

    OdpovědětVymazat
  7. tá fialová má skvelu farbičku :)

    OdpovědětVymazat
  8. mne sa neskutočne páčia matné lesky a rúže (to aj napriek tomu, že sa o make-up vôbec nezaujímam:D). a tieto dva odtiene sú veľmi pekné, najmä ten červený:)
    http://oneordinarygirl.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Na rtech ti hrozně sluší! :)

    http://catthegdiaries.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Moje pery sú asi jedinou vecou, ktorou mám na svojej tvári úprimne rada. Preto si milujem kupovať rúže, lesky a súhlasím, že tieto matné rúže sú proste skvelé :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.COM

    OdpovědětVymazat
  11. Ten cihlový odstín se mi opravdu zamlouvá! :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  12. Z matných rtěnek vlastním pouze rudou a naprosto ji miluji. Tyhle dvě vypadají moc pěkně, tak si je třeba taky někdy koupím.:)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat