RIPPED JEANS

By Sabush O’rlling - 8:52


Roztrhané džínsy sú stále v móde a vyzerá to tak, že ešte aj veľmi dlho budú. Pokiaľ si jednou z ich milovníčok, mali by ste poznať pár pravidiel, ako ich nosiť a nevyzerať pritom ako bezdomovec (čo sa môže pri tomto štýle veľmi ľahko stať a ja som si tiež pár krát tak pripradala).  Vzdať sa ich však nechcem, pretože pre mňa je to jeden z mojich must-have a najobľúbenejších kúskov vôbec.  Tiež sa mi veľmi páčia v čiernej a bielej farbe. Dnes vám teda prinášam týchto 7 tipov, ako ich správne nosiť. Nie som samozrejme žiadny odborník, ale tento štýl nosím už dlhšiu dobu, tak som si za ten čas čo-to osvojila. Poďme teda nato! 

 1. Zrolujte ich 
Samozrejme, smerom nahor, aby ste tak zvýraznili svoje nohy. Lodičky sú k tomu ideálne, no vieme, že nie vždy sa to dá nosiť. Aj vhodne zvolený opasok by mohol zvýrazniť váš look.


 2. Neodhaľujte polovicu nohy 
Váš štýl musí byť aj v tomto prípade uveriteľný, pričom diery v tvare veľkého obdĺžnika na stehnách také veru nie sú. Vsaďte na džínsy, ktoré sú roztrhané na takých miestach a v takých veľkostiach, aby to vyzeralo vkusne a šik. Naozaj neplatí, že čím väčšia diera, tým je človek viac in.


3. Kombinácia s kožou 
Či už sa rozhodnete pre kabát alebo peknú kabelku, spojenie tohto druhu iba málokedy vypáli zle. Koža i roztrhané džínsy majú v sebe čosi rebelské, a presne to ich spája. Tak smelo to toho!

 4. Pozor na doplnky 
Pri nosení tohto druhu džínsov nikdy nezabúdajte, že sú sami o sebe dostatočne výrazné a nápadné. S doplnkami to teda radšej nepreháňajte a spoľahnite sa na pravidlo „menej je viac", ktoré sa v móde dosť často vypláca. 

5. Sako
Ak sa pekne zladíte, roztrhané džínsy si pokojne môžete obliecť aj do práce. Stačí ich skombinovať, napríklad, so štýlovým sakom alebo blejzrom, ktorý vám padne ako uliaty. Samozrejme, voľte neutrálne farby, ako sú čierna alebo biela, čím zvýrazníte originalitu džínsov.

 6. Schovaté vrecká
Určite ste si už všimli, že látka, z ktorých sú ušité vrecká, zvykne byť dosť často obrázková, a teda neprehliadnuteľná. Dajte pozor, aby vám cez dierky náhodou nevykúkala - fakt to nevyzerá dobre.

7. Ak nie podpätky...
Ak sa necítite pohodlne v podpätkoch, pokojne si zadovážte moderné mokasíny, ktoré momentálne letia. Na vašom mieste by sme zvolili výrazné farby, najlepšie zlatú alebo striebornú, nech vyzeráte dostatočne rebelsky. 


Páčia sa vám tieto džínsy? Nosíte ich podobne? 

  • Share:

You Might Also Like

13 komentářů

  1. super článok, ja si skoro všetky rifle na koncoch ohŕňam nahor, a najčastejšie ich nosím práve s koženkou ;)

    OdpovědětVymazat
  2. budem uprimna, dzinsy naozaj s dierami by som si na seba asi nikdy nedala. este take zaplatane sa mi celkom pacia alebo aj nejak vkusne potrhane na inych ludoch, ale fakt niektori to az prehanaju. nejak si treba ustrazit to, kedy tie dzinsy este vyzeraju vkusne a kedy je tam fakt uz viac dier ako rifloviny.

    OdpovědětVymazat
  3. ja práve zhánam nejaké boyfriendy na jar a leto, no nikde nič :(

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek :) já sama jsem také velký milovník roztrhaných džín a časem bych si chtěla pořídit nějaké boyfriendy. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Takéto rifle sú úžasné, ale po prave ich nevlastním. :) ale určite si nejaké chcem zaobstarať :)

    OdpovědětVymazat
  6. Sou boží a také je vlastním :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mne máloktoré jeansy sadnú, ale tieto vyzerajú všetky super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi by som také chcela. Ale tie s narezanými kolenami sa mi nepáčia, alebo ani tie, ktoré majú tie obrovské diery skoro cez celé stehná. Viem si predstaviť seba v oversize dotrhanych rifliach a bielom obtiahnutom tielku v nich. Rada sa obliekam skôr elegantne, ale toto je môj.malý sen :D

    OdpovědětVymazat
  9. Super tipy!

    estervalcharova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. strašne sa mi páčia ripped jeans :P mám len jedny boyfriend .. ale chcela by som aj normalne :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ripped jeans sú láska. Celoročná a mnohoštýlová dokonca haha :D
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat