last 2 0 1 6..

By Sabush O’rlling - 12:44


Pôvodne som tento článok nechcela písať, no behá mi hlavou veľa myšlienok a chcela by som to v tomto článku aspoň trošku zhrnúť, pretože rok 2016 mi priniesol aj veľa dobrého, ale tiež aj tie negatívne veci neboli v najmenšom množstve. Neviem prečo, ale každým rokom si uvedomujem, že akonáhle je párny, tak nie je pre mňa až tak dobrý ako ten nepárny. Je to zvláštne, ale posledné roky to tak cítim.

Máte to tak aj vy? Od začiatku roka až po máj si toho moc nepamätám, nedialo sa asi nič zvláštne okrem toho, že v apríli sú opäť začala na sebe makať, trávila som veľa času vonku a v máji som už začala chodiť behávať čo bolo pre mňa veľké plus a vydržalo mi to až do konca leta. Jún bol úžasný mesiac, plný prekvapení. Mala som birmovku čo bol veľký zážitok, mali sme veľa osláv a po niekoľkých rokoch prišla rodina z Ameriky čo bola asi najočakávanejšia vec o ktorej som vtedy aj písala článok.

 Po rokoch sme sa videli a bol to naozaj nezabudnuteľný pocit. Boli tu síce len dva týždne, ale mne sa to zdalo ako roky. Predsa keď ste s niekým po dlhšej dobe, cítite, akoby sa potom zastavil čas. Aspoň ja to tak mám. Lúčenie však bolo veľmi, veľmi ťažké, navyše keď viete, že sa už tak ľahko neuvidíte. No aj to patrí k životu. V podstate celé leto som trávila s rodinou a kamarátmi a dovolenka pri mori mi vôbec nejak nechýbala.

Od Septembra som sa začala zdravšie stravovať a viac cvičiť. Už nejem toľko tučných výrobkov a mäsa, snažím sa to nahradiť zeleninou a potravinami s menším obsahom tuku a iných škodlivýn. A cítim sa lepšie. Tiež v tomto mesiaci sa mi začala prerábať izba a konečne vyzerá podľa mojich predstáv. No a bola som v 5D kine, čo určite odporúčam, je to nezabudnuteľný zážitok. Viac čítam a čítanie ma veľmi baví a naplňuje, viem sa do toho viacej vžiť. V tomto roku sa tiež zmenil môj pohľad na určité veci.

Priority čo bývali mojimi prioritami už dnes neexistujú. Nahradili ich úplne iné a dôležitejšie veci. Snažím sa žiť každý deň naplno a nemrhať časom, pretože toho nie je vždy dostatok a prečo ho nevyužiť na zdokonaľovanie seba? No a potom som dosiahla 100 pravidelných čitateľov blogu a tiež prekročenie neuveriteľných 14 000 návštev, za čo vám neskutočne ďakujem, neviete si predstaviť ako si to vážim. Toto bol môj veľký sen od začiatku môjho blogovania, blogovať som začala vo februári minulého roku, čiže asi 10 mesiacov blogujem. Za tento čas znamená toto číslo pre mňa naozaj veľa. Budem sa snažiť vás nesklamať a stále sa zlepšovať. ♥ Každopádne, prajem vám, aby tento rok 2017 bol pre vás tým najlepším rokom, aby sa vám splnili vaše sny a nikdy sa nevzdávajte.♥


Aký bol váš rok 2016? 

  • Share:

You Might Also Like

12 komentářů

  1. aj tebe prajem krásny rok 2017 ! :) gratulujem k prekročeniu 100-ky na blogu :) ja sa k tomuto číslu úžasne blížim, tak si viem predstaviť akú si mala radosť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článok,ja som prednedávnom tiež prekročila 100čitatelov, takže viem presne akú máš radosť :) vidím že si mala krásny rok 2016 a ja ti prajem aby bol tento ešte lepši ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Želám ti aby bol pre teba tento rok najkraší a splnila si si všetky tvoje želania :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne čísla blogu, prajem veľa úspechov aj v roku 2017. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Mala si naozaj krásny rok:) Nech je ten nový pre teba ešte krajší a úspešnejší! Ja som svoj rok zhrnula u seba na blogu:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  6. Cool post!
    Happy New Year!
    Would you like to follow each other? Follow me in blog and in Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som to mala podobne, až do mája len také útržky a poton sa to rozbehlo :D. Pre mňa bol rok 2016 doteraz najlepší, a uvidíme.čo spraví to neparne číslo ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Ešte som sa nezamýšľala nad tým, ako u mňa funguje párny či nepárny rok, chichi :D Našla som tvoj komentár na blogu, a hneď som sa ti tu preklikala :) Tvoj blog sa mi páči, určite kliknem aj na odber, nielen na staršie články, hh :) Aj ja som v uplynulom roku mala birmovku, a čo povedať, bolo to super, ale som rada, že je to už za mnou. Ak by som mala označiť rok 2016 jedným slovom, tak poviem: hektický, hihi :D Toľko sa toho stalo, no nie je mi smutno (-_-), teším sa na to, ako budú moje nové začiatky z vlaňajška pokračovať. V preklade: som zvedavá na nepárny rok, aký asi bude? :) Nasadila si mi teraz chrobáka do hlavy!
    Kristin

    OdpovědětVymazat
  9. Stastny novy rok 2017:)
    Rada bych te pozvala na svoji giveaway tu: -GIVEAWAY-
    Budu rada kdyz se pripojis:)

    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat
  10. párny a nepárny rok nemá na mna nijaký vplyv, rok 2016 bol náročný ale skvelý, no vždy je čo vylepšovať :) S blogom si dokázala skvelé veci za tak krátky čas :)

    OdpovědětVymazat
  11. Prajem ti krásny rok 2017 :)
    Pekný článok :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tiež to tak mám, do mája alebo júna si nič nepamätám a na posledné mesiace si spomínam najviac (i keď aj s tými mám často krát problém :D). Môj rok 2016 bol úplne skvelý a zatiaľ možno aj najlepší - spoznala som mnoho ľudí a veľa cestovala. Verím, že rok 2017 bude ešte o niečo lepší ♥
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat