FAVORITE WINTER PIECES

By Sabush O’rlling - 7:26

Kárované kúsky boli vždy pre mňa typickou vecou na zimu a jeseň. Keď boli v kombinácii červenej, bielej a modrej, nestačilo by mi ich doma ani desať. Košele som si veľmi obľúbila. A tiež boyfriend džínsy a to v akejkoľvek farbe. Vianoce už máme za sebou, ubehlo to neuveriteľne rýchlo. Tak dlho sme sa na ne tešili a pripravovali a už je to všetko fuč. Ja si však prázdniny ešte kým sú snažím naozaj vychutnávať a načerpať sily, pretože potom to už opäť nebude sranda. Ako ste prežili sviatky vy? Čo ste dostali pod stromček? Budem veľmi rada, ak mi napíšete vaše dojmy a zážitky z Vianoc. Nie som na moc dlhé úvody, tak sa poďme teraz trošku inšpirovať! 




Táto farba mikiny mi hneď padla do oka. Perfektne sa dá kombinovať s bielym tričkom a džínsami. K tomu som pridala ešte choker, ktorý som si tiež veľmi obľúbila.

No a ako posledné tu mám tieto úzke šedé šaty z Forever21 ktoré sa stali úplne srdcov spomedzi všetkých mojich šiat. Samozrejme, teraz v zime by mi v nich bola ešte zima, keďže majú krátky rukáv, ale teším sa na ne akonáhle začne byť teplejšie. Dokombinovala by si k nim už len nejaké hodinky alebo niečo podobné. 


Ktorý kúsok sa vám páčil najviac? 



  • Share:

You Might Also Like

19 komentářů

  1. Mne sa moc páči košeľa, tiež mám rada kárované veci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Košile, protože jsem takovou ještě neviděla a barva mikči, ačkoliv jsem tu barvu nikdy moc nemusela, zvláštní :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tie posledné šatičky sú úžasné! a ďakujem za milý komentár <3

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. mne sa velmi páčia šaty, taký kúsok by sa mi zišiel:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tie šaty sú úžasné! Ja sa tiež tak trochu neviem dočkať teplejšieho počasia, pretože mám toľko kúskov, ktoré ma už nebaví skrývať pod bundy a vetrovky. Ale na druhej strane, konečne máme kus snehu, takže sa teším aj tomu. :)
    Zápisky jednej Alžbetky

    OdpovědětVymazat
  6. Není to můj styl oblékání, ale něco mě na takových kousky neskutečně bere. Ta košile je úžasná! Taková "svojská", velmi zajímavá. :)
    Ps. Vrátila jsem se teď po xx měsících k psaní, obnovila jsem a předělala svůj blog, začínám od znova. Budu moc ráda, když se podíváš.

    Vanilková holka

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíc se mi líbí šaty, nosím šaty i teď do sněhu, take něco pro mě, i ten rukáv bych vyřešila.. suprové barevné provedení!

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné kousky, všechno se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem milovníkem různých košil atd. takže u mně jasné :D btw. chokerů jsem dostala hned několik :3 bez nich bych to už ani nebyla já :)
    Tucka
    g-h-b.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ty svetrove saty jsou top!:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway o "Killin' It top", ktera bude koncit brzy! Budu rada kdyz se pridas:)
    GIVEAWAY ZDE

    OdpovědětVymazat
  11. Určitě košile! Podobnou najdeš i u mě v outfitu na blogu! :)
    LifestyleBirdie

    OdpovědětVymazat
  12. Károvaných košieľ nie je nikdy dosť! :) a šaty sú prekrásne!
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  13. kosela je uplne krasna! tiez som rozmyslala, ze by som si nejaku kupila, ale je taky velky vyber, ze fakt by som si najradsej kupila vsetky :D
    farba mikiny je taka nezvycajna, ale fakt pekna :)
    a tie saty su dokonale *.*

    OdpovědětVymazat