DECEMBER NEW-IN

By Sabush O’rlling - 7:43


New-in je asi váš najobľúbenejší typ článkov a dnes vám prinášam nový, ani sme sa nenazdali-a už decembrový! Šály boli vždy mojou láskou, zbožňujem ich. V posledných rokoch sa mi veľmi páčia hlavne tie kárované a žiaden som doteraz nemala. Až včera som sa rozhodla, že si kúpim tento. Páči sa mi kombinácia jeho farieb a hodí sa  hlavne k jednofarebným tmavším bundám, kde vynikne.


Mojou prvou knihou prečítanou za rekordne rýchly čas sa stal práve Džínsový denník. Príbehy Pauly a Lukáša sú naozaj strhujúce, plné neočakaváných trapasov a chvíľ z bežných školských životov. Neviem sa už dočkať štvorky. Behom týžďňa som prečítala tri série tejto knihy. Čítali ste ju už? 
Tieto šaty som si kúpila vo Forever 21 a naozaj neľutujem. Majú skvelú kvalitu, sú elastické, a farba sa mi tiež veľmi páči.





 A samozrejme nesmie chýbať ani moja nová bunda, do ktorej som sa úplne zamilovala. Tá farba síce na obrázku vôbec nevyzerá ako v skutočnosti, no kúpila som ju práve kvôli tej farbe. Je to taká zvláštna kaki zelená, taká tmavšia. A detaily som vám detailne odfotila! :D 

 Chokery som si veľmi obľúbila, pekne to doplní dekolt. A čo vy? Nosíte chokery?
A ako posledný tu mám lesk od značky Freedom, ktorý som dostala od tety. Má veľmi peknú hnedkastú farbu a v poslednej dobe som si obľúbila aj lesky! 



Ako sa vám veci páčia? Čo nové pribudlo vám? :)

  • Share:

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Milujem chokere a ten sal je uzasny :}

    OdpovědětVymazat
  2. Sivú a šaty nosím v tomto ročnom období najradšej, takže za ne dávam palec hore! No a chokre sú mojou srdcovkou♥

    Lily of the valley

    OdpovědětVymazat
  3. Já také moc zbožňuji šály :) určitě tě v zimě zahřeje :)

    OdpovědětVymazat
  4. Šály ma strašne bavia, tieto, ktoré sú teraz moderné nachádzam doma v maminej skrini pravidelne, takže som našla naozaj pár krásnych kúskov a ani nemusím kupovať. Najradšej mám ale môj tmavočervený ktorý je v zime stále somnou ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelý šál a džínsový denník je tiež skvelý :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný věci. Já si koupila pruhovanou halenku a kabelku v Gate a úplně jsem se zamilovala :)

    OdpovědětVymazat