SERIAL HOLIDAY MARATON

By Sabush O’rlling - 10:33

Keďže nedávno tu bol článok o filmoch, dnes vám prinášam ochutnávku zo sveta seriálov. Nikdy som nebola nejaký ich extra obľúbenec, ale v poslednej dobe som počula na isté seriály len samé chvály a tak ma to nejak chytilo až do tej miery, že som sa absolútne nemohla od toho odtrhnúť. Veľká škoda je, že už končia prázdniny a ja vôbec nebudem mať čas na tieto seriály. Dnes som si teda pre vás pripravila 3, ktoré som sledovala tieto prázdniny. Veľmi som si obľúbila hercov v nich a celkovo som doslova "žrala" dej. Poznáte tieto seriály? Ako sa vám páčia?

1. Pretty Little Liars

Tento seriál je niečo, čo pozná väčšina dievčenskej populácie a teda si myslím, že určite aj vy. Dôvod prečo som ho dala na 1.miesto je aj taký, že je to môj najobľúbenejší seriál vôbec aj spolu s The Vampire Diaries, ktoré som ale už dopozerala. Je to taký mix všetkého, aj komédie, romantiky,detektívky, aj hororu. Asi pred dvoma rokmi som si vravela, že ako to môže niekto pozerať, že je to úplna hlúposť. Avšak som sa mýlila. Predsa len niečo na tom bude, keď toľko ľudí tento seriál zbožňuje a ja nie som výnimkou. Všetky dievčatá sú úžasné a sympatické herečky.


2. 90210 - Nová generácia

Tento seriál nie je tak známy ako predošlý, ale mám ho rada presne v rovnakej miere ako Pll. Všetko sa tu odohráva na strednej škole v Beverly Hills (čo sa stalo mojou srdcovkou). Sú to zobrazené príbehy všetkých hrdinov, od školských časov až po dospelosť a medzitým sa toho stane naozaj mnoho. Určite odporúčam! 

3. Reign- Království

Keďže ja milujem históriu, dlho som hľadala nejaký seriál, ktorý by bol o králoch, vládnutí a celkovo o životoch na zámkoch v minulosti. Som hrozne rada, že som našla práve tento seriál, ktorý je o škótskej kráľovnej Mary, ktorá sa dostala na francúzsky trón. Je to veľmi zaujímavé! 


Páčila sa vám filmová recenzia? :)

  • Share:

You Might Also Like

14 komentářů

  1. PLL su ultimatne moj naj serial a ostatne dva som uz videla:) Odporucam Jane The Virgin alebo Devious Maids :)
    Pozyvam na luxusnu GIVEAWAY o setrnu kulmu ROWENTA a balicek kozmetiky DOVE. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Môj najobľúbenejší seriál je tiež PLL <3

    annslifea.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Môj najobľúbenejší seriál je tiež PLL <3

    annslifea.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Z těchto seriálů jsem sledovala jen pll, ale tomu už taky moc nedám :D Teď jsem si oblíbila New girl, určitě ho zkus :)

    OdpovědětVymazat
  5. Z těchto seriálů jsem sledovala jen pll, ale tomu už taky moc nedám :D Teď jsem si oblíbila New girl, určitě ho zkus :)

    OdpovědětVymazat
  6. PLL a Reign pozerávam aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ani jeden ze seriálů jsem nikdy neviděla, ale určitě se na pár dílů prvního a na druhého mrknu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Na PLL som kedysi fičala, ale dotiahla som to asi tak do nejakej skoro druhej série. 90210 som pozerávala, ale nová generácia ma veľmi neočarila, skôr tá stará je podľa mňa skvelá. Éra Brandy a tak :) Tento rok som sa vrátila k mojim obľúbeným seriálom - Simpsonovci a Frasier, takže to bolo moje seriálové leto (hoci na sledovanie moc času nebolo) :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na Pretty koukam od 1. serie, ted mam konecne cas i na tu 7. a zatim se mi libi moc :)
    www.veronikasanderova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. PLL som kedysi rozpozerala ale nejak ma to nechytilo, celkovo teraz ani nemám čas pozerávať seriály :(
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Já prostě žeru PLL :D. I když spoustu lidí to odsuzuje, že už je to zamotané a jedna velká slátanina, tak já to mám prostě ráda a vždy si v tom najdu něco super ♥. Ostatně tak jako ve všem :).

    OdpovědětVymazat
  12. 90210 to je už delší dobu,co jsem viděla, ale milovala jsem to..Hlavně Annie, Liame a Navida..:) PLL jsem viděla všechny díly a teď čekat až do dubna...hrůza!

    OdpovědětVymazat
  13. Ani jeden z těchto seriálů neplánuju, co víc krom PLL ani neznám xD
    Tucka
    http://g-h-b.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Jóóoooj seriály, tak to som kedysi sledovala. Teraz už na ne nie je čas a teda aj ked sa čas nájde, radšej robim niečo užitočnejšie. Celkovo telku pozerám málokedy.
    Tieto poznám, no ešte som ich nikdy nepozerala. Som to ja ale divná, však? :-D

    OdpovědětVymazat