► New design, change with posts, my ideas ..

By Sabush O’rlling - 9:20


     Svet je naozaj zvláštny. Čím som  staršia,tým sa v ňom menej vyznám
(práveže by to malo byť naopak) a  občas sa cítim naozaj ako cudzinec z
inej planéty. Čo iste viem je, že určite nie som jediná,kto to takto cíti. My,ľudia z mäsa a kostí, pálime mosty a potom zbierame trosky,otroci okolností. V tejto jednej vete je toľko pravdy. Veci už jednoducho nie sú tak,ako bývali,tak isto ako aj my. Veci,ktoré som kedysi považovala za hlboko hodnotné,priam vzácne,nad tým sa dnes už ani nezamýšľam. Preto tie pravé hodnoty života sú úplne niekde inde. A ja som našla to miesto.
V každom jednom z nás.


 A keď toto všetko človek nájde,nájde obrovský dar. Vzácnosť.
Aby sme sa aj presunuli k pointe tohto článku po menšom zamýšľacom úvode, hlavnú vec,ktorú som vám chcela povedať je to, že budem meniť tému článkov. Už tu nebudú tak často outfitové články,iba raz za čas, pretože samotné také nafotenie nejakého outfitu nie je také ľahké. Niežeby som sa sťažovala,to vôbec,fotenie a vyberanie rôznych outfitov milujem. Avšak mojim problémom je to,že bez dobrého fotografa,ktorý bude kedykoľvek ochotný vám nafotiť zopár fotiek a kvalitného foťáku je to naozaj nanič. V posledom čase som znova viac prepadla líčeniu a kozmetike. Neviem čím to je, ale jeden čas som hrozne zažratá do jednej veci, inokedy zasa do inej. Premenlivý človek,ako to počasie😂. Máte to tak aj vy? Chcela by som sa však zamerať naozaj nato,čo ma baví. A to je v prvom rade fotenie čohokoľvek, vymýšľanie rôznych kreatívnych vecí,čiže niečo ako diy a tiež písane článkov podobných ako je tento, kde vám môžem povedať svoj názor a trošku sa o tom rozpísať. Chcem aby bol tento blog niečo ako mojim internetovým denníčkom. Časom,keď si kúpim lepší foťák a nájdem niekoho,kto bude ochotný ma fotiť,určite budú outfity. Nechcem sa toho vzdať. Pribudol tu nový design s jesennou tematikou,ale to už ste si určite všimli. Dúfam,že sa vám páči a ste s ním spokojní, že na vás pôsobí dobre. Lebo predsa,leto už je za nami. Nechcem sa tu dlho rozpisovať,pretože viem,že ani dlhokánske články nemá nikto v obľube. Tak a ja to už ukončím,prajem vám krásny víkend a teším sa pri ďalšom článku-už októbrovom 💕



***
The world is really strange. The older I get, the more in it less important. and sometimes I feel really like a stranger from another planet. What surely know is that I'm certainly not the only one who feels this way. We, the people of flesh and blood, we burn the bridges and then collect debris, slaves circumstances. In this one sentence is so much truth. Things are just not the way they used to be, as well as we do. Things I once considered valuable deep, almost rare, the team is now even ponder. Therefore, the true values ​​of life are completely somewhere else. And I found this place. In each one of us. And when you´ll find it,you find a great gift. Rare. We also moved to the point of this article after a short introduction, the main thing I wanted to tell you is that I'll change the subject articles. It is gone so often outfit articles only once in a while. I'm interested in makeup, diy, consideration articles too. And you also saw new autumn design on this blog. I hope you like it. ♥

     Sabush 


- ak ma ešte nesledujete na Instagrame, tak budem rada, ak to urobíte TU ♥ Pridávam tam všetky novinky ohľadom článkov aj blogu, tak by som bola rada, ak by ste ich nepremeškali a ja zasa vaše, takto budem mať prehľad. Follownem vás späť. :)

Even if you don't watch me on Instagram, so I will be glad if you do it HERE ♥ I add there all news articles about the blog, I would be glad if you don't miss them and I'm your turn,i will follow you back.:)



  • Share:

You Might Also Like

18 komentářů

  1. Nový jesenný design super, najviac sa mi páči tá tretia fotka :) Prajem veľa inšpirácií na nové články :)

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi pekný článok, som rada, že ich bude viacej, pretože ich veľmi rada čí tam. Nový design je úžasný ;)

    OdpovědětVymazat
  3. zmena nikdy neuškodí a už teraz sa teším na články!:)
    http://oneordinarygirl.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. urcite je super, ze si sa rozhodla robit to, co ta bavi. clovek je premenlivy tvor a to je uplne v poriadku. nieco, co ta zaujimalo pred rokom, uz moze byt pre teba teraz uplne nepodstatne. ale ak sa najde aspon nejaka vec, ktora je ako tvojim konickom a chces sa o nu podelit s ostatnymi, je to vzdy fajn. budem sa tesit na dalsie tvoje clanky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne fotky, dizajn je tiež pekný, vieš v tom chodiť. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlasím, že někdy je občas focení za trest, obzvlášť v období podzim-zima, kdy je nedostatek pořádného světla.. :/ Na druhou stranu se těším na kosmetické články! :) PS. Design je moc pěkný. :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne si to napísala :) A máš krásny design, ja milujem jeseň ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne napísané! A tie obrázky do toho sú top :) Milujem jeseň♥
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Nový design je skvělý! :) Moc se těším na všechny články :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  10. Co se týče tvých pocitů, rozhodně v tom nejsi sama. Častokrát se cítím hodně podobně, cítím se ztracená, že tam, kde jsem, ve skutečnosti nepatřím. Nejspíš je to opravdu tím věkem. :)
    Nový design je nádherný, úplně z něj cítím tu podzimní atmosféru, kterou tolik miluju. Opravdu se ti povedl. :) Na nové články se moc těším, taky teď plánuji začít psát trochu jiné články než doposud.

    OdpovědětVymazat
  11. I think it's normal that perspectives shift and that we all evolve, learning new things and changing our likings. Pretty pictures!

    xo
    www.carinavardie.com

    OdpovědětVymazat
  12. Super článok :) Design je veľmi pekný :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Pekne napísane. Nový design sa mi veľmi páči. Je to také jesnné - tématické.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  14. Taky mám ten pocit, že čím jsem starší tím těžší je se ve světě kolem vyznat :D
    Nějaká ta změna v článcích mi vůbec nevadí, já mám osobně ráda blogy pestré a ne jen jednostranně zaměřené :-)
    A design... Je prostě úžasný. Miluju podzim - je to mé oficiálně nejoblíbenější roční období :3
    Tucka
    g-h-b.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  15. ten dizajn je super vela stastia v blogovani prajem, kiežby bola taká čarovná jesen ako na obrazku a nie taka ufučana a upršana :( :D

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. I suppose it is part of life, to grow closer and further away from some things and thoughts. I like the sound of your blog's new direction - looking forward to seeing it in action :)

    aglassofice.com
    x

    OdpovědětVymazat