FASHION TRENDS - FALL 2016

By Sabush O’rlling - 3:36

Leto nám síce nepovedalo ešte posledné zbohom, no myslím si, že je čas už pomaly uvažovať nad doplnením šatníka blížiacej sa jesene. Na čo sa môžeme tešiť a čo bude v kurze?


1. VLNA - WOOL

Po minuloročnej záplave kožušín bude top materiálom tejto jesene a zimy bude jednoznačne vlna. Za najtrendovejší kúsok módni návrhári určili koženú bundu s vlnenou podšívkou.


2. PÁPEROVÁ BUNDA - FEATHER JACKET

Ja už som si síce jednu takúto zaobstarala minulú zimu, ale určite ešte po nejakých popozerám. Veľmi pekne vyznie táto bunda so sýtymi farbami svetra alebo trička.


3. SVETER + SUKŇA - SWEATER + SKIRT

Táto kombinácia čarovala v móde už minulý rok,no tentokrát návrhári pritvrdili o čosi viac. Zvoľ čo najšportovejší sveter a najelegantnejšiu sukňu pre vytvorenie nezvyčajnej a kontrastnej kombinácie.


4. ŠNÚRKY NA VŠETKOM - LACES ON EVERYTHING

Šnúrky, pásiky a strapce budeš na jeseň vidieť na všetkom. Môžeš ich nechať voľne viať na sukni alebo ich použiť ako opasok, do ktorého zakomponuješ šatku.




5. RIFLOVÁ BUNDA - DENIM JACKET

Stará známa vec , ktorá nebude chýbať ani túto jeseň! In je dokonca aj rifľové sako alebo predĺžený trenčkot, mne sa však páči najmä klasická verzia rifľovej bundy s trendy vlnenou podšívkou, v ktorej zima určite nebude.


6. TENKÉ ŠATKY - FLIMSY KERCHIEF

Tak toto ma naozaj veľmi prekvapilo! Obrie vzorované šatky alebo maxi vlnené šály už v móde nebudú. In bude práve nenápadná hodvábna šatka zložená do tenkého pásu a uviazaná tesne okolo krku na štýl á la letuška.



V budúcom článku sa tiež zameriam na jesennú módu, ale to budú skôr také rady ako-čo spolu pekne skombinovať. Ako sa vám páčil článok? Máte už aj vy nejakú z týchto vecí zadováženú?

  • Share:

You Might Also Like

20 komentářů

  1. Super článek, péřovým bundám moc nefandím, ale džínsky nosím ráda, chci si brzo obstarat i delší a volnější boyfriend denim jacket :) A svetr+sukně také nosím už dlouho, ráda kombinuji elegantní věci se sportovnějšími, hlavně když to nějak vypadá :)

    Bambielle

    OdpovědětVymazat
  2. Riflová bunda je taká klasika, ktorá nikdy nevýjde z módy. Ja zatiaľ vlastním iba jednu, ale dúfam, že sa to v blízkej budúcnosti rozšíri aspoň o jednu ďalšiu. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Amazing post & great inspirations :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelý článok! Ja si veľmi chcem kúpiť bomber bundu, ktorá je teraz na jeseň tiež veľkým hitom :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  5. Ja milujem rifľovinu, veľmi sa mi páčia aj nášivky a nažehlovačky na nej :) Táto jeseň bude super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Wonderful post! I dream of a sheepskin coat and I love denim!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovědětVymazat
  7. Těmto trendům asi na chuť nepřijdu, max těm riflovým bundám :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Juuj tak jeseň bude zase pestrá čo sa týka módy! :) Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Jesennú módu mám najradšej a tieto trendy sa mi celkom páčia :)

    OdpovědětVymazat
  10. Great fashion, love the number 6 trend!
    Have a lovely day :)
    Rosanna x
    Rose's Rooftop

    OdpovědětVymazat
  11. I love sweaters with skirts and laces over everything, cool round-up of the upcoming fall trends.

    xo
    www.carinavardie.com

    OdpovědětVymazat
  12. Já si nemůžu pomoct, ale všechno mi přijde naprosto otřesné :D je fakt, že se mi nikdy nelíbí taková ta "nová" móda, ale nakonec se mi stejně většinou zalíbí. Jenom s těmahle kouskama si nejsem tak jistá, protože to se mi nelíbí fakt rapidně, eh.

    Monica.
    http://my-the-best-life.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takisto sa mi z toho páči len pár vecí :) napríklad tá šatka ma dosť zaskočila :D

      Vymazat
  13. vlnu na sebe neznesiem, hrozne ma "hryzie" :D takze rozhodne preferujem paperovu bundu. sveter a sukna vyzeraju na tych modelkach dost dobre, som si ista, ze som tiez taku kombinaciu uz mala na seba, takze ma celkom potesilo, ze je to nieco, co bude tento rok in. asi pred dvomi tyzdnami sa mi konecne podarilo zohnat si riflovu bundu, z coho som uplne nadsena <3 a satky vyzeraju pekne, ale taku tesne okolo krku nosim iba ked som chora :D

    OdpovědětVymazat
  14. Páperku už mám doma, konečne som našla tú, ktorú som chcela a v čiernej farbe. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. No, řekněme, že kdybych nebyla s penězi nasuchu, plánovala bych si pořídit džínovou bundu - chci ji nosit k šatům, jenže nejdřív musím psychicky připravit své okolí na to, že budu vůbec nosit něco jiného než kalhoty :D
    Tucka
    http://g-h-b.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. zaujímavé su tie trendy, ako sa stále menia. Toto mi pripomenulo, že si chcem už dlhšie kupit riflovu bundu. Stále nemožem zohnat taku, čo by mi sedela tip-top.

    OdpovědětVymazat