NO SCHOOL,BUT SCHOOL!

By Sabush O’rlling - 6:01


Je to bohužiaľ tak! Ale zbytočne vám tu nebudem písať to, čo vám už určite začali pripomínať vaši rodičia "o chvíľu začína škola, máš všetky potrebné veci?". Vtedy sa určite nejednému z vás dvíha žalúdok. Ja som sa však rozhodla, že predsa nie len mne, ale aj vám to trošku spríjemním. Pozerala som rôzne inšpiratívne wishlisty na nový školský rok a vzniklo z toho toto. Snažila som sa vybrať také veci, ktoré sú dostupné aj u nás v normálnych kamenných obchodoch. Nájdete tu pár štýlov a farieb, ktoré môžete skombinovať a zároveň oživiť nimi outfit na bežný školský deň. Sporadicky je toto prvý wishlist na tomto blogu, tak dúfam, že sa vám bude páčiť a je to opäť niečo nové. Huráá na to!

***
It's unfortunately so! But to no avail I will not write here what you have probably started to remind your parents' school starts in a few moments, you have all the necessary things? ". Then be sure not acted your stomach rises, haha. I am, however, and decided that it isn't just me, but also give you a bit more pleasant too. I looked different inspirational Wishlist for the new school year, and it arose from this. I tried to choose those things that are also available in our normal physical stores. You will find a few styles and colors that you can combine and at the same time revive their outfit for the regular school day. Sporadically wishlist this is the first on this blog, so I hope you enjoy it and it's something new again. Hooray for that!


Back to School Pu leather Fashion black summer Backpack

Už nejaký ten mesiac som úplne paf z takéhoto koženkového vaku a bledých riflí,ktoré sa stali neodmysliteľnou súčasťou môjho oblečenia. Tiež sa mi na tejto kombinácii zapáčil top, je neobyčajný a pohodlný zároveň. Čo naň vravíte vy? 

YesStyle Polyvore Group " Show us your YesStyle "
Toto je menší výtrižok z nejakého fashion časopisu a prvé čo ma tu zaujalo je práve ten fialkový vak a károvaný set. Spolu by to vytvorilo úžasný celok..

#PVxPusheen
Nad riflovými trakmi uvažujem už dlho, avšak stále som sa ich neodvážila kúpiť. Možno preto, že mi prídu dosť extravagantné a do školy nie moc vhodné. Avšak niektorým ľuďom naozaj sedia a keď si k nim dajú napríklad nejaký námornícky top a biele sandálky ako na obrázku, vôbec mi to nevadí a vypadá to skvelo. Samozrejme, ten kaktus si odmyslíme, je to iba dekorácia! 


School
Dva kúsky napravo sú vám už isto dobre známe ako veci ku všetkému. Naľavo ma zaujala sukňa s gombíkmi, ktoré mi na nej vôbec neprekážajú a top, ktorý nesie naozaj originálny názov! 



school :)

No a prichádzam s poslednou inšpiráciou, kde je zahrnutý aj známy army štýl! Klasikou sú conversky a úžasné čierne skinny džínsy, ktoré som konečne našla aj ja a sedia mi. Len škoda, že nevlastním iPhone, pretože mám pocit, len len naň všade vyrábajú úplne úžasné kryty a tento by som brala hneď!

Páči sa vám takýto štýl? Ktorý z outfitov by ste si vybrali do školy vy? 

Do you like this style? Which one of the outfits would you choose? 





  • Share:

You Might Also Like

18 komentářů

  1. Great selection dear! I just followed you

    http://iameleine.blogspot.com/2016/08/new-proyects.html

    OdpovědětVymazat
  2. To sú pekné outfity :) Ja tento rok nastupujem na výšku, takže si bduem musieť tiež svoj šatník okoreniť o nejaké pekné nové kúsky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne jednoduché outfity! Skvelé :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Takú rifľovú sukňu s gombíkmi by som pristala :DD Moc krásne outfity ♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  5. krásne kombinácie všetko! :D ja sosobne sa vždy veľmi teším na takéto školsko/jesenné obdobie lebo mám pocit, že je všetko o čosi štýlovejšie a pohodlné a hlavne už neumieram od tepla takže sa mi aj nad tými "fitmi" chce rozmýšľať viac :D (p.s. tiež som už tvoj follower :3)

    OdpovědětVymazat
  6. Thank you so much for your comment on my blog, I'm following you. Hope you follow me back :) Have a nice day!

    www.moderngirl.dk

    OdpovědětVymazat
  7. Tvoje outfitová inspirace se mi moc líbí, kord ten poslední outfit je přesně pro mě :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. lovely outfits dear
    kisses
    http://softcutie.blogspot.com.uy/

    OdpovědětVymazat
  9. awesome inspiration<3
    Follow for follow? please let me know
    xoxo
    http://stargazershia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Mě ž škola nečeká! Moc hezká inspirace, pro mě jsou top dva poslední outfity, kor ten poslední!

    OdpovědětVymazat
  11. krasne outfity! :) ta prva ciern kozenkova taska je uplne top, uz nejaky cas rozmyslam, ze by som si nejaku podobnu zaobstarala.

    OdpovědětVymazat
  12. Gorgeous outfits!

    http://marylyl.blogspot.ru

    OdpovědětVymazat
  13. koženkový batoh je skvělý, kamarádka ho do školy nosí:) celkem ti závidím tu školu, že ti začne tak brzy, mě až na konci září:(


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  14. No presne toto zažívam aj ja, dostala som za úlohu zhotoviť si zoznam vecí, ktoré mi treba (ktoré som si už aj tak sama dávno kúpila). Do školy sa popravde dosť teším...
    Školskú tašku som pôvodne chcela, ako tu, koženkovú, ale napokon som si vybrala čiernu plátenú klasiku O´Neill. Pekné outfity :).

    OdpovědětVymazat