MY AUGUST MUST-HAVES

By Sabush O’rlling - 12:00

August je pre mňa veľmi zvláštny mesiac, kedy nás ešte zahrieva nával horúceho vzduchu a slnko je vysoko nad obzorom. Na druhej strane je to však mesiac, kedy sa pomaly lúčime s našimi milovanými prázdninami a každý deň nám príde ako jedna veľká letná nedeľa. Aspoň ja som to tak vždy vnímala. Preto mi v auguste nesmejú chýbať tieto tri farby, ktoré som si veľmi obľúbila - čierna,biela,oranžová. Prvé dve sú asi u väčšiny z nás samozrejmosť no a tá posledná mi vždy pripomenie tento horúci letný mesiac. Prúžky a námornícky štýl je tiež už dlhšiu dobe v trende, preto si myslím, že jedným kúskom v našom looku tým nič nepokazíme. No a čo sa týka doplnkov, to je už podľa našej chuti a nálady. Ja však väčšinou volím niečo zaujímavé a masívnejšie, práve vtedy,keď mám jednoduchý outfit, a keď mám naopak nejaký pestrejší, tak vsadím len na jednoduchosť vo forme striebra a zlata. Ešte sú to zamozrejme aj nejaké ľahké sandálky, veď sami posúdite v článku. A aké sú tie vaše augustové must-haves? 


 Námornícka sukňa. Práve pri pohľade na ňu si predstavím seba niekde na výletnej lodi obklopená tmavým morom a jasnou oblohou,haha. Prúžky a pásiky proste zbožňujem a na tejto sukni sa mi páči práve aj to, že je trošku dlhšia a padne až pod kolená. K tomu vždy zvolím už len nejaký jednoduchý top, kľudne aj farebný. Túto sukienku mám z New Yorkeru.

 Túto moju letnú lásku ste už mohli vidieť v mojom jednom outfitovom článku. Pre tých, ktorý ju nevideli som rozhodla, že ho sem ešte ukážem. Dá sa k nemu skombinovať naozaj čokoľvek a navyše je taký ľahučký, že sa cítite, ako by ste mali na sebe nič nemali. Mám ho z Promodu.

 Tento "pichľáč" som ulovila v nejakých zľavách v H§M a fakt neľutujem. Krásne oživí a dotvorí outfit.
 Tu som vám chcela ukázať aj variantu, ako sa dá z overálu spraviť aj jednoduchý top. K tomu som zvolila tiež nové biele kraťase, ktoré ešte zvýraznia celý dojem, aby to predsa, nebola len tá oranžová, hah. Páči sa mi ako top ešte viac, pretože má vzadu zaujímavo prepletené ramienka. 
 Biele šortky. Nemusím snáď ani hovoriť, ako som ich veľmi potrebovala, pretože som žiadne ešte nemala. Iba v žltom, ktoré sa mi ťažšie kombinovali. Mám ich z Gate.

No a ako posledné vám chcem ukázať objav, ktorý ma tento mesiac potešil asi najviac. Sú to takéto Lasocki sandálky s vyšším plným opätkom, ktoré sa hodia úplne ku všetkému a všetko tiež oživia.

Ako sa vám páčil dnešný článok? Máte podobné kúsky?

  • Share:

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Jůů, sukně je nádherná! :) Já mám pocit, že v srpnu jsem neustále dokonala nosila jedny šaty tmavě modré šaty, naprosto jsem si je zamilovala ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Overal je krásny. Tiež som si jeden zaobstarala na leto, ale využila som ho naozaj len párkrát. Buď kvôli počasiu alebo nebola príležitosť. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. great post :) Have a nice weekend :)

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce se mi líbí ta sukně, je opravdu moc pěkná :) Mám dost podobnou, akorát jsem si ji kupovala v Bershce :) A také ty sandálky, věřím, že se hodí snad ke všemu, jsou krásné :) a overal se mi líbí, v létě je nosím ráda :) moc hezký článek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Naozaj krásne kúsky si našla :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ooverolek je na toto léto jasná volba! Sama jsem si dva kupovala! :) A námořnická sukně se mi velmi líbí střihem a halvně tento vzor žádné léto nevyjde z módy, je to prostě boží klasika! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ten overal vypadá moc hezky :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Môj must-have pre tento mesiac sú jednoznačne pohodlné šľapky do roboty, haha. Ale nie. Je to asi obyčajné biele tričko, dlhé rifle (áno, cez leto nosím dlhé rifle - alergia na slnko je sviňa) a pohodlné tenisky, haha

    OdpovědětVymazat
  9. Keďže poslednou dobou milujem pásiky takmer na všetkom, tú sukňu by som hneď brala! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. Super článok :) sandálky sú moc krásne :) a dávam odber na blog :) ak ťa aj náš blog zaujal budem rada, keď nás budeš sledovať tiež :)
    Fashion Lovers

    OdpovědětVymazat
  11. Zamilovala jsem se do nahrdelníku!! ♥ takový originální a rebelský! :)

    OdpovědětVymazat
  12. ta sukna je absolutne najviac nadherna *.* overal som ti uz chvalila, ta oranzova je naozaj taka krasne letna farba. a topanky su tie uplne bohovske <3

    OdpovědětVymazat
  13. Great collection !!! i love it !! I would love if u check out my post

    click here ---> Womens Clothing Online Store

    http://www.caralase.com

    OdpovědětVymazat