FASHION BOARD - wake your dreams

By Sabush O’rlling - 3:51

 Nedávno ma chytila taká creation chvíľka, že som proste musela začať niečo vyrábať. Na poličke mi už dlho ležal ešte marcový časopis Emma a obrázky v ňom ma fascinovali už vtedy. Tento časopis mám veľmi rada, aj keď mi nechodí každý mesiac, ale je tam všetko, čo milujem. Móda, fitness, jedlá, rady a tipy. Preto som zobrala všetky možné papiere a nožnice a začala strihať a lepiť. Myslím, že to bude ako pekná dekorácia do izby, miesto plagátov celebrít, ktoré ma už dávno omrzeli. Dúfam, že vás tento článok trošku inšpiruje! Tiež ste si určite všimli, že na blogu je nový letný design, aj keď viem, mením ho, keď je už pomaly po lete, ale aj tak, ešte ten jeden mesiačik nám tu zostáva a myslím, že ním si aj vy, aj ja, ešte pripomenieme leto aj v septembri. Čo naň hovoríte? 

***
Recently caught me moment of creation that I just have to start something to produce. On the shelf for a long time still lays march magazine of Emma and pictures in it fascinated me even then. This magazine I really like, even if I haven't it every month, but there is everything I love. Fashion, fitness, food, hints and tips. That's why I took all kinds of papers and scissors and began to cut and glue. I think it will be as a nice decoration in the room, because posters of celebrities,which I have long time tired me. I hope you find in this article a little inspiring! Also, you have surely noticed that the blog is a new summer design, even though I know I'm changing him when it's slow after the summer, but one month is still here and we can recall the summer in September too. What do you say? 


Tak a takto to vyzerá nakoniec. Tie dvere sa mi tiež hrozne páčili, tak som ich tam proste musela dať. Rozhodla som sa tiež, že do vnútra si budem zapisovať čokoľvek chcem, ako niečo, čo sa mi podarilo a o čom snívam. Postupom času, ak sa mi to splní, si to preškrtnem a budem mať v tom aspoň jasno. Páči sa vám takýto nápad? Poprípade, čo by ste tam ešte pridali? 








  • Share:

You Might Also Like

19 komentářů

  1. Very nice!

    Thanks for stopping by my blog. Of course we can follow each other. Followed you, please follow back.
    ⤜ My blog "Demilla". Welcome! ⤛

    OdpovědětVymazat
  2. Aj ja si už dlhšie plánujem spraviť nejakú fashion nástenku, ale neviem či by sa mi hodila do izby :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně se mi líbí ten design! Je fakt moc hezkej :) a ty dveře jsou vážně super, moc pěkně jsi to udělala.

    Monica.
    http://my-the-best-life.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. skvelý nápad na túto koláž :) páči sa mi ako si vymyslela tie dvere :) tiež si rada takto vystrihujem z časopisov a potom si to lepím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nápad s dveřmi se mi moc líbí! Celkově tvoje koláž vypadá skvěle, strašně moc se mi líbí! ♥

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Super nápad, vyzerá to moc pekne, dvere sa tam skvelo hodia!

    OdpovědětVymazat
  7. úplne super nápad!! :D mám veľmi rada takéto kreatívne dekorácie!! :)
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  8. Amazing post! Have a lovely new week. :)

    STYLEFORMANKIND.COM
    Bloglovin

    OdpovědětVymazat
  9. Veľmi sa mi páči ten nový dizajn blogu :D ♥ Inak skvelý nápad! ♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  10. Páni, ty jsi šikulka, to se ti opravdu povedlo, bude to pěkná dekorace do pokoje, jak říkáš :) Nejvíce se mi líbí ty dveře, ty vypadají opravdu moc hezky :) Jinak se mi hrozně líbí nový vzhled blogu, alespoň si ještě v září připomenu léto :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezký článek, vypadá to dobře :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten dessign se mi strašně moc líbí. :) S tím časopisem jsem to dělala asi před rokem, ale už mě to omrzelo. :D Ale nápad je to skvělý. :) Jen já bohužel nejsem moc kreativní a zručná na takovéto věci. :D
    -crazyjull.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  13. veľmi sa ti to podarilo a najviac sa mi páči nápad, dávať si tam svoje tajné sny koré chceš aby sa ti splnili ;) top!

    OdpovědětVymazat
  14. Super nápad! Veľmi sa mi páči, že si si to vytvorila sama a že si tam môžeš zapisovať svoje sny, ciele. Milujem tieto kreatívne veci!

    OdpovědětVymazat
  15. pekne a ked sa clovek nudi, tak je super, ze povymysla vselijake taketo super kreativne veci :)

    OdpovědětVymazat