TALK WITH SABUSH #2 High Tatras,spring holidays

By Sabush O’rlling - 9:04

Nie som nejaký expert na úvody článkov a myslím si, že si to aj v priebehu článku všimnete, haha. Taak a mám po prázdinách. Včera mi už definitívne skončili jarné prázdiny a ja som z toho fakt namäko a do školy ma teda nič neláka. To je možno aj dôvod, prečo som si dnes spravila zasa voľno a nešla do školy. Chcela som dohnať ešte ten dník čo som nestrávila cez prázky doma tým, že som si pozrela ďalšiu časť Pretty Little Liars. Druhou vecou je, že sa vám ospravedlňujem zato, že dlho nebol žiaden článok a ja som vám vlastne ani nedala vedieť. Bolo to ale preto, že od stredy sme boli vo Vysokých Tatrách na chate. Ako sa tak sama spätne pozerám, opäť píšem túto rubriku, ktorá ma neskutočne chytila a dúfam, že aj vás. Nabudúce už chystám opäť nejaké fitness receptíky, myslím si, že aj tie vás budú baviť. Ideme na článok!

Prvé dni prádznin som strávila úplne klasicky, pozeraním filmov, jedením a cvičením. Potom v pondelok som sa už začala baliť a zistila som, že mám úplne málo vecí, a tých, ktoré skutočne nosím, je ešte menej.Preto som si povedala, že si trochu pretriedim šatník a nám napred veci, ktoré sú už odľahčenejšie a proste jarné. Tak a v stredu sme konečne vyrazili. Cesta teda netrvala vôbec krátko, asi 4 hodiny s dvomi prestávkami. Prvý krát sme sa zastavili v jednej úžasnej reštike, kde bol krásny výhľad na hory a ponúkali tam vynikajúci čaj! Mala nejaký taký španielský názov, ktorý si už bohužiaľ nepamätám.
Mali sme teda namierené do Belianskych Tatier, kde sme mali chatu. 


V strede sú už nádherné Belianske Tatry! Keďže u nás ani nebola pravá zima, tam som si snehu užila až až! Dokonca už keď sme boli blízko Tatier, spustila sa taká chumelica.. Počasie sa tam ale menilo každým dňom, jeden deň bol sneh s dažďom, druhý deň dokonca aj vykuklo slniečko čo dotvorilo dokonalý raj! Myslím, že v zimnom období si väčšina ľudí neodpustí lyžovanie, preto sme so sebou zobrali aj lyže. Ja teda nie som žiaden extra veľký lyžiar, ale skúsila som to na miernejšom svahu,kde sme si museli zabehnúť také 2 km. Najskôr som myslela, že to nie je nič pre mňa, ale keď som to skúsila, úplne som sa do toho zažrala! 2 dni lyžovania síce boli pre mňa málo,ale fakt som si to užila, a čo som sa nasmiala! Lyžovanie je super šport a myslím, že pre mnoho ľudí sa to môže stať aj vášňou, ale na druhej strane je to obrovská drina a musíte do toho dať veľké množstvo energie (už len pri obúvaní). Preto hrozne obdivujem lyžiarov, ktorí pravidelne lyžujú a zdolávajú obrovské svahy! Naozaj by som to aj ja chcela niekedy dokázať. Keď sme šli posledný deň domov v nedeľu, hrozne ma to mrzelo a bolo mi smutno. Chýbali mi tie denné smiechy pri lyžovaní, večerné prechádzky a hranie kariet. Bolo to naozaj to pravé miesto, kde úplne vypnete a nemusíte myslieť na každodenné problémy, proste od nich úplne utečiete..Každopádne, boli to najkrajšie jarné prázdniny!


Tak čo, ako ste trávili (alebo trávite) prázdiny vy?


  • Share:

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Veľmi pekné fotky, prázdniny v dobrom závidím, my na výške sme ich nemali a budeme mať až veľkonočné, čiže ešte mesiac pokiaľ budú.... ale lepšie než nič. Inak by som prázdniny trávila asi čítaním, sledovaním seriálov a filmov, športom? relaxom? proste z každého rožku trošk :D
    Vii, http://with-love-vii.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Sledovaniu opätujem, máš skvelý blog :)

    OdpovědětVymazat
  3. super fotky, je super že si bola v tatrách ja mam na nich kazdý den kráasny výhlad :D prázdinky som rada ze su za mnou :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat