The most wonderful time of the year

By Sabush O’rlling - 8:56



Konečne je tu obdobie, kedy skutočne cítime pokoj v dušiach. Ale taký ten pravý. Samozrejme, to sa nedalo povedať pred Vianocami, keď sme boli každý akurát tak vystresovaný tým nekonečným zhonom a všetkým naokolo. Neviem ako vy, ale aspoň podľa mňa, tento rok sviatky prišli kozmickou rýchlosťou. Nedávno som si ešte močila nohy v mori, jedla zmrzlinu a opaľovala sa na horúcom slnku. A dnes? Dnes je už aj po Štedrom dni. Musím povedať, že tento rok som sa ani tak nestihla tešiť na Vianoce. Škola, testy a rôzne iné záležitosti mi totálne rozbúchali celý plán. Avšak, napriek tomu všetkému, je toto obdobie kúzelné.

Ľudia sú na seba milší ako zvyčajne. Mrzutý sa stávajú usmievavejšími a spokojnejšími a smutný a plačúci konečne pocítia aspoň štipku šťastia a pokoja. Každý rok asi v polovici decembra si dotvorím izbu rôznymi svetielkami, sviečkami a hlavne červenou farbou, aby som cítila tú vianočnú atmosféru. Najhoršie je to však s tými dobrotami na stole, však? Myslím si, že hlavný problém, prečo si niektorí ľudia zoberú zo stolu a iné nie je v tom, či sa predtým už zdravo stravovali. A ak moc nie (čo je môj prípad), neváhajú si zobrať zo stola ďalší kúsok obľúbeného medovníčka alebo koláča. A potom na nový rok chceme byť všetci fit do plaviek, však? Čo pomáha vám proti zbytočnému prejedaniu sa?

Týmto článkom by som vám chcela odkázať hlavne to, aby ste v týchto dňoch zabudli na bežné starosti a problémy, ktoré vás trápia a tešili sa z maličkostí okolo seba. Ja viem, teraz si vravíte, že zasa to známe klišé. Ale tak pravdivé. Keď sa vlastne nad tým tak hlbšie zamyslíme, pochopíme, že je to tak. Pretože práve z tých maličkostí,ktoré máme okolo seba a väčšinou automaticky prehliadame alebo pokladáme za samozrejmé, je vyskladaný náš život. Ako puzzle. Nakoniec všetko do seba zapadne, či to chceme, alebo nie.

Ja som osobne ten typ človeka, ktorý verí, že život človeka je z veľkej mieri ovplyvnený istým osudom. Celkovo verím na duchovno a všetky veci spojené s tým, pretože sa mi nejeden raz v mojom živote potvrdili.

Občas budú preto články venované aj takýmto témam (môžete mi do komentárov napísať, či by vás to zaujímalo). Majte sa zatiaľ krásne a užívatejte si tieto dni voľna, kým sú!


ak ešte nesledujete môj Instagram, kde som v poslednom čase viac aktívna, nájdete ho práve TU.

  • Share:

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Krásny článok! :) Šťastné a Veselé ! ❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny článok! Prajem ti nádherné Vianoce a ešte krajší Nový rok :) Nech ti v novom roku vyjde všetko, po čom túžiš :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Jej krásny článok! Máš pravdu! Vianoce sú jedno veľké klišé ale myslím si že aj kvôli tomu och tak všetci milujeme!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný článek :) Přeji ti hezké Vánoce a i když jsou opravdu klišé, tak je mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja vanoce nijak neprozivam. jediny co mam rada je dekorace :) jinak od doby do jsem dostudovala tak jsem mela vzdycky praci, kde musel nekdo vzit smeny i na svatky, a protoze jsem byla dycky nejmladsi a bezdetna, tak jsem musela ja, takze moje vanoce jsou kazdorocne pracovni :-D

    OdpovědětVymazat