Dream wall

By Sabush O’rlling - 3:15

Už dlhšie sa držím pravidla, že keď si niečo vyvesím na stenu a dám to do hmotnej podoby, tak aby to nezostalo len v mojej mysli, ale aby som to videla každý deň,tak som k tomu zároveň bližšie. Jednoducho viem, že je to niečo uskutočniteľné a keď to mám na stene, každý deň sa mi to pripomína. Sú to miesta, ktoré by som chcela navštíviť, momenty, ktoré by som chcela zažiť. Veľmi ma to motivuje a inšpiruje. Možno si teraz myslíte, že komu by sa chcelo si niečo takto strihať a lepiť na stenu, je to zbytočné. Ale opak je pravdou.

 Zaberie to síce trochu času a práce, ale zaručujem vám, že vás bude stále motivovať. Keď sa  napríklad neviete dokopať k cvičeniu, ale chceli by ste mať peknú postavu, tak si tam vyveste čo najviac obrázkov pekných postáv, jednoducho obrázkov, ktoré sa týkajú športu a cvičenia. Uvidíte, ako vám to pomôže. Aj ja som to zvykla sledovať len na Instagrame, ale to ma častokrát demotivovalo, ako motivovalo. Preto si myslím, že toto je oveľa lepšia varianta.








 Ako sa vám páči? Máte aj vy v izbe niečo podobné?

  • Share:

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Je to naozaj krásne! Ja som niečo podobné chcela, ale z farebných papierov do tvarov trojuholníku. Nejako sa mi to však nepodarilo :D
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to dobře, já si dávám fotky pouze do rámečků :)

    OdpovědětVymazat
  3. líbí se mi to, ale dávám přednost nástěnce. :) tam mám různé momenty... co chci, co jsem chtěla, co jsem zažila a podobně.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. k tomu mám ešte aj nástenku, tiež som o tom písala na blogu :)

      Vymazat
  4. Je to skvelý nápad a nie raz som mala už aj ja niečo vystavené na stene "na očiach", no vždy som to nakoniec zložila. Som dosť pedantná... a ak sa mi do izby niečo nehodí, vôbec nie som spokojná. A tieto moderné obrázky do tej mojej skoro vôbec nejdú. Tak som to zatiaľ vyriešila dvomi starými mapami sveta (sen o cestovaní), nákresom mozgu z 18. storočia (medicína) a obrazom Mony Lisy či Dámy s knihou. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. wau, to musí tiež vyzerať skvele! :) ja mám ešte jednu takú dámu tiež v izbe na plátne, čo som sama maľovala. :)

      Vymazat
  5. motivácie nie je nikdy dosť, preto sa mi tvoj nápad veľmi páči :) ja mám v izbe niečo podobné, ale skôr sú to zábery miest, ktoré už som navštívila a pripomínajú mi šťastné okamihy môjho života :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. to s tymi obrazkami cvicenia a peknych postav je podla mna trochu zradne a som si ista, ze keby som to spravila ja, tak keby na mna dolahla kriza, tak vsetky tie papiere s hnevom a slzami v ociach postrham :D ale pre kazdeho plati nieco ine. ja mam na stenach svoje kresby, poskladane puzzle a vyfarbene Malovanie podla cisel.

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si v pokoji už dávno udělala něco podobného. Na svojí "šňůru" si věsím fotky, pohledy, vstupenky ... Prostě všechno, na co nechci zapomenout. Dokonce jsem si tam dala slohovku z angličtiny, které mám jedničku.

    Andey
    lifeis-beautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat