Čo pribudne v mojom šatníku v SEPTEMBRI?

By Sabush O’rlling - 13:32


September sa nekontrolovateľne blíži a bohužiaľ s ním aj všetky povinnosti, od ktorých sme boli na dva nádherné mesiace ušetrení. Musím povedať, že ja som si maximálne oddýchla a načerpala nové sily. Mala som kopec času na veci, ktoré zbožňujem a veľa vecí som sa aj naučila.

S novým takmer už jesenným mesiacom však prichádza aj nová móda. Nie som však ten typ, ktorý by sa úplne riadil podľa módy. Samozrejme, sledujem čo sa ako tak nosí, ale častokrát si to skombinujem po svojom. Aj s kúskami, ktoré sú už staršie. Pretože móda je naozaj rôznorodá. Dnes vám však chcem ukázať pár kúskov, ktoré by som si chcela zaobstarať v septembri. Poďme si ich predstaviť!



Džínsová bunda
Taká tá klasika, riflovka, ktorá nikdy snáď nevymizne. K tomu biely top, čierne nohavice a myslím, že je to nesmrteľná kombinácia.




Pásikavá blúzka
Tento štýl mi vždy prišiel taký "office". Vždy som si myslela, že ho nosia len nejaké úradníčky do práce, kde sú celý deň v kancelárii. Dnes však tento štýl už nosíme bežne aj do školy a celkovo keď niekam chodíme. Je to jednoduché, zároveň elegantné a nadčasové.


Off shoulders top
Samozrejme, na výnimočne teplejšie dni podľa mňa skvelá voľba. Zvýrazní vám dekolt a nič s ním nepokazíte. Zároveň sa mi páči aj tá potlač, ktorou je top obzvláštnený. 


Lesklá sukňa
V poslednej dobe som tomuto trendu úplne prepadla a keď vidím v obchode na figuríne niečo lesklé, neváham a idem si to aspoň prezrieť. Takýto kúsok už jeden mám ale v inej farbe, no ako sa poznám, čierny mi tiež nebude v šatníku chýbať, haha. 



Košeľa s pásikmi a potlačou

Tento štýl už určite poznáte, pretože nedávno sa s ním akoby pretrhlo vrece. A hlavne keď sú na ňom nášivky. Ja som však tomuto trendu tiež neodolala a tento kúsok sa mi proste zapáči vždy. Hodí sa naozaj skoro na každú udalosť.


 Tenisky s nášivkou

Kvietkovaná blúzka
Opäť- nadčasové, elegantné a proste stále trendy. K tomu by sa mi veľmi páčili aj takéto jednoduché džínsy. V jednoduchosti je krása.



Ktorý z kúskov sa vám páči najviac?



  • Share:

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Lesklá sukně se mi nikdy nelíbila, ale poslední dobou jsem jí naprosto propadla:D Jinak ty tenisky s nášivkou si musím rozhodně pořídit, už nějakou dobu po nich pokukuji, tak snad se někdy dokopu si je koupit:)

    https://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Najviac ma zaujala a odpadla som lebo veľa ľudí sa toho bojí. Mám na mysli lesklú sukňu!! Och, áno aj ja som tomu prepadla a tiež by som si ju chcela aspoň vyskúšať a zistiť či sa mi niečo také hodí!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. Tenisky s nášivkou jsou moc hezké :) ty se mi asi líbí nejvíce. Nemůžu si pomoct, ale připomínají mi hodně tenisky od Gucci.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Som zvedavá hlavne na tú lesklú sukňu. Podľa mňa treba experimentovať a nosiť na sebe veci, ktoré nám robia radosť. Aj keď to môžno nebude šálok kávy u ostatných. Teším sa na haul :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se moc líbí tenisky s nášivkou, jsou nádherné! :) Džínová bunda je klasika, která nemůže v žádném šatníku chybět :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Naouzaj krásne veci. Hlavne sa mi páčia tie veci s nášivkami ruží. Je to cute. :)

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Ta blůzka s růžemi je skvělá :) Celkově sis vybrala moc hezké věci :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím si, že džínsová bunda je proste basic a nikdy nevyjde z módy :) Ostatné kúsky sú tiež pekné a veľmi sa mi páči novodobý trend s nášivkami :)

    Wear the Confidence

    OdpovědětVymazat
  9. Rozhodne pásikavá košeľa! Rada by som našla nejakú jednoduché čierno-bielu :)
    The Noela

    OdpovědětVymazat
  10. myslim, ze dzinsova bunda je taky kusok, ktory nemoze v skrini chybat, uz celkom dlho. bluzky az tak nenosim, skor mam rada obycajne tricka, v tych sa citim najlepsie, ale mozno si nejaku bluzku predsalen zadovazim. najviac sa mi paci ta kvetinkova.

    OdpovědětVymazat
  11. Ta květinová halenka je skvělá !

    OdpovědětVymazat
  12. Rifľová bundička to je must have to si veľmi dobre vybrala aaa tie leské sukne si začínam celkom všímať v obchodoch bude to veľký módny výstrelok. ;!
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. rifľová bunda je proste život!:D mám doma jednu (ktorú som zobrala tatinovi zo šatníka, ale ten ju už nenosí, takže mu to môže byť aj jedno:D) a neskutočne ju milujem♥ je ešte aj o niekoľko čísel väčšia, takže sa v nej cítim neskutočne pohodlne a nosím ju veľmi rada:)
    z týchto kúskov sa mi veľmi páči pásikavá blúzka, pásiky mám tiež veľmi v obľube.:)
    a v poslednej dobe sa mi veľmi zapáčili boyfriend nohavice, ktoré by som si rada zaobstarala.:)
    http://oneordinarygirl.blog.cz/

    OdpovědětVymazat