BREATH OF FRESHNESS

By Sabush O’rlling - 7:59



V poslednej dobe mi behá hlavou množstvo myšlienok,až sa v tom úplne zamotám,a to doslova. Určite to poznáte. Alebo napríklad keď sa mám učiť, začnú ma napádať úplne nezmysly, svetové nevyriešené záhady, ako je vonku krásne, ako by trebalo si ísť aspoň trochu niečo zacvičiť, ako vyšla nová epizóda seriálu a ako netreba trčať vo vnútri a je po učení. Niekedy mi fakt veľmi vadí moja nesústredenosť a maličkosti, ktoré mi častokrát buď až moc dokážu zlepšiť náladu (niektorých ľudí to dokáže až pobúriť), alebo naopak, príliš pokaziť. Teraz keď tak prechádzam staré články, ani nepamätám, kedy naposledy som tu bola s takýmto jednoduchým kecacím random článkom. Minulý rok tu toho bolo oveľa viac a preto by som chcela opäť s týmito článkami začať. Mňa samú veľmi baví čítať takéto články z každodenného života,ktoré ma nakopnú na tú správnu strunu. Milujem čím ďalej, tým viac fotenie prírody a najmä teraz na jar keď sa všetko prebúdza. Neviem prečo, ale tento rok prišlo to teplo nejako rýchlo a jar si vychutnávam naozaj ako ešte nikdy predtým. Zimy bolo už dosť a treba prísť na iné myšlienky. Toto obdobie je nato ako stvorené,preto si ho naozaj užite a nemrhajte časom, ako to občas robím ja. Pretože vo chvíli, keď sa nám nechce, sú dni, kedy sa to stáva našou povinnosťou. A o tomto je aj pevná vôľa, na ktorej je stále ako pracovať.


Toto bolo fotené ešte v januári, ale ja som vám to sem proste musela dať. Nikdy sa mi krásu zimy nepodarilo takto úžasne zachytiť.

No a sladké? Niet čo dodať♥

A ako sa mi máte vy? Ako prežívate príchod týchto teplých dní? 

  • Share:

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Pobyt v prírode je aj v poslednej dobe pre mňa veľmi dôležitý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak v tomhle článku se vidím. Nesoustředěnost je u mě na denním pořádku a hrozně mi to leze na nervy, protože jsem zvyklá věci dělat pořádně a ne jen napůl. Únava je ještě horší, ráno si vždycky naplánuji co za den udělám, a hned po příchodu domů usnu a prospím celé odpoledne. Nejvíc mě to mrzí, když je venku teplo a slunečno.. Jinak máš moc pěkné fotky, ta zimní je nádherná ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  3. Ty muffiny vypadají parádně! :)
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný článek! Mně přijde, že kecacích článků není nikdy dost. Jinak taky mám občas takovou tu nesoustředěnost, která vede k prokrastinaci. Ale už se nějak snažím to překonávat, protože pak mám hned lepší pocit, že jsem udělala něco víc pro sebe. :)
    vanilková Cath

    OdpovědětVymazat
  5. Ty muffinky vypadají lákavě, jjá teplé dny zbožňuji a nejraději trávím co nejvíce času někde venku v lese, ráda si chodím zaběhat, ale někdy mám období, kdy cítím únavu a nic nedělám :D

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný článek a fotky. Ty maličkosti, které dokáží, jak zvednou náladu, tak úplně pokazit den, znám až moc dobře. Jaro si taky užívám a nějaký výlet do přírodu plánuji už dlouho. :)
    Young, Wild and Free

    OdpovědětVymazat
  7. S myšlienkovými pochodmi to máme rovnaké - aj ja v poslednej dobe rozmýšľam nad kade-čím a čím ďalej, tým viac sa v tom už strácam - hádžem to ale na školu (ako každý študent, haha) :DD Aj mňa veľmi teší, že je tu jar - konečne. Btw. Veľmi pekné fotky!
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  8. No ja čím ďalej premýšľam, tým je to so mnou občas horšie. Skôr nevnímam čo sa deje okolo mňa a sústredím sa na niečo, na čo by som sa nemusela :D . Veľmi sa mi páči tá fotka zimy, zimu mám rada a je veľmi fotogenická ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem strašně ráda, že už je teplo, ale zároveň se blíží zkouškové a to je pak velké dilema :D jestli jít ven a nebo se učit

    OdpovědětVymazat
  10. Ja by som to nazvala tak, že som hore raz som dole. Závisí od veľa vecí od veľa činov či skutkov alebo jednoducho povedané keby bolo vonku krásne slnečné počasie, ktoré by ma zohrialo na duši rozhodne by som dokázala byť vonku celé hodiny :) Vtedy dokážem vypnúť dokážem zabudnúť aj nato čo ma trápi a hoci sa to potom vráti dajme tomu, že sa musím naučiť riešiť veci tak aby sa ma tie ktoré sa netýkajú nedotýkali vôbec :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tie fotky vyžarujú neskutočnú pohodu, až mi naskočili zimomriavky pri ich prezeraní.♥

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovědětVymazat