APRIL PLEASURES?

By Sabush O’rlling - 10:14

Ach,sviečky,ďakujem,že existujete. Vždy, keď mi je ťažko na duši,viete kto je prvý na zozname vyvolených k zlepšeniu nálady? Áno, ste to vy. A vždy budete,pretože ste jednoducho zázrak. A je vás toľko! V poslednej dobe som sa stala veľkou milovníčkou červenej a samozrejme musela som si kúpiť aj sviečku tejto farby. Vonia naozaj krásne, takže nie je čo k tomu už dodať. Nejeden raz mi veľmi pomohla. Dnes pri príležitosti tohto dňa D, kedy je väčšina vlasov a oblečenia na žmýkanie a steny poliate vodou, som sa rozhodla, že nebudem sem pridávať žiadne výzdoby a vajíčka, pretože ani žiadne v izbe nemám. Stačí mi že to vidím každý večer v reklamách a na regáloch v obchodoch. Keďže poslednú dobu som si kúpila pár drobností a aj obľúbila, rozhodla som sa, že vám to zhrniem do týchto obľúbencov za apríl. Čo mi zlepšilo dni tento mesiac? 


Táto kniha je úplne úžasná. Aj keď, na konci mi neunikla ani slza. Nepamätám si, kedy naposledy som sa tak vžila do deja ako pri tejto knihe. S Lousiou a Willom som prežívala skutočne každý okamih až po koniec. Kniha je za mňa určite lepšia ako film. 
Tu som začala malovať ešte moju detskú "obsession" malú morskú vílu. Ja si myslím, že každá z vás mala určite v detstve nejakú disney postavičku, ktorej bola veľmi oddaná. Pre mňa to boli morské víly a dokonca som jednou chcela byť aj ja! Teraz je to už hotové takže v budúcom článku sa môžete tešiť na obraz! Inak sledovali ste kedysi H2o stačí pridať vodu? 

Tieto rastlinky som uvidela na regále v obchode a keďže už nemám kaktus,ktorý som mala asi okolo 5 rokov, takéto umelé sa mi zišli a navyše sú tak perfektne interiérové a hodia sa úplne všade. Čo na ne hovoríte?

Túto "dream board" ste už mali možnosť na mojom blogu vidieť, no čudejte sa či nie, ja som si do nej sny ešte nezapísala. Dnes som sa rozhodla, že to zmením a vypíšem si tam všetko,čo by som chcela tento rok dosiahnuť. Pretože čo je na papieri,to proste platí,haha. 
Maskary používam v poslednom čase stále, dokonca aj bez liniek a tieňov. Túto od Rimmel si neviem vynachváliť, lepšiu som asi ešte nemala. Má veľmi tenučký štetec, ale riasy spraví veľmi objemné a husté. 

Keď už tu máme tu jar a Veľkú noc, bola by chyba,keby si na toto obdobie nezaobstarám nejaký kvietkovaný vankúšik. Tento splnil všetko a neskutočne ho zbožňujem. 

Takúto misku v tvare srdiečka som videla na nejakom profile na Instagrame, a keď som ju potom zbadala v domácich potrebách, koniec. Už ich mám doma tri. 


Ktorý z obľúbencov sa vám páčil najviac? 

  • Share:

You Might Also Like

18 komentářů

  1. Krásný článek :) Červenou barvu mám taky ráda, dokonce až tolik, že půlku pokoje mám právě v této barvě ♥ Na H2O stačí přidat vodu jsem jako malá totálně ujížděla, strašně jsem chtěla být jako ony :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  2. Predtým ako som ťa spoznala je skvelá kniha...A film :)

    OdpovědětVymazat
  3. sviecky vyzeraju super, ale ja na tie vonave prilis nie som, takze yankee candle ma dost obchadzaju :D
    knizku som citala a tiez si myslim, ze je lepsia ako film. je fakt super napisana, takze clovek sa dokaze vzit do deju a aj sa tym padom cita neskutocne lahko.
    a srdieckova miske vyzera uplne super <3

    OdpovědětVymazat
  4. Rastlinky a sviečky. Čo viac si priať. Taktiež som si asi dva týždne dozadu kúpila dva nové zelené prírastky a hneď mi izba vyzerá trošku živšie, jarne.

    MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  5. sviečky YC sú skvelé, mne sa velmi páčia tie kvietka :)

    OdpovědětVymazat
  6. Svíčky mám taky ráda. Knížku jsem nečetla, ale kamarádka jo a taky ji chválila. :) A ta skříň vypadá opravdu zajímavě.

    Andey
    lifeis-beautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já miluju ty sukulenty!! A svíčky od Yankee jsou taky boží, ale mými favoritkami jsou takové ty "bílé" vůně. :)

    AESTHETICxKAT

    OdpovědětVymazat
  8. tu řasenku od Rimmelu mam taky a je naprosto skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Yankee candle jsou božské! Mám doma jednu a pak spousty votivek a vosků, ale vždycky večer si zapálím vosk podle nálady a hned je lépe :) Tuhle vůni co máš ty jsem ještě nečuchala :D Jinak obrázek co jsi kreslila je krásný :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné fotky :) Než jsem tě poznala je prostě skvělá knížka, naprosto mě pohltila :)

    OdpovědětVymazat
  11. skvelý článok :) Yankee candles milujem, tie vždy úžasne voňajú :) Predtým ako som ťa poznala som nečítala, no videla som aspoň film a ten bol topka!! ♥ a H20 bol môj obľúbený seriál a tajne som dúfala, že aj ja niekedy budem mať také schopnosti ako hlavné hrdinky haha :D

    OdpovědětVymazat
  12. pekný článok:)
    sviečky milujem najmä na jeseň a v zime. sadnem si za stôl a zapálim si nejakú voňavú sviečku a vychutnávam si tú príjemnú atmosféru:)
    H2O stačí pridať vodu som milovala!♥ a pamätám si, ako sme sa s kamarátkami hrávali na morské panny:D
    ja si teraz pestujem 5 kaktusov, ktoré ešte stále žijú a mám na pláne túto svoju menšiu zbierku ešte zväčšiť:D milujem kaktusy!
    oneordinarygirl.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Tie dekoračné rastlinky vyzerajú fajn. A nejaká nová sviečka by do mojej zbierky bodla tiež :3 ✿

    * Giveaway - Cerruti 1881 *

    OdpovědětVymazat