HAIR TRENDS 2017

By Sabush O’rlling - 11:35

Vysoký cop

Vysoko zopnutý cop dodáva eleganciu a vznešenosť. Tento typ účesu valcoval tohtoročné prehliadky a známe modelky ho predviedli na červenom koberci. Vlasy začešte smerom dozadu a vypnite ich vysoko na temene hlavy. Ideálna voľba pre nižšie ženy, ktoré chcú opticky predĺžiť svoju postavu.  Ja sa ho neskutočne obľubujem, najmä do školy, pretože mi počas písania vlasy nepadajú do tváre.





Jemné vlny

Kulma na vlasy je tento rok out! Efekt jemných vĺn si vyčarujete pomocou žehličky, ktorá vytvorí plochý efekt a vy nebudete pôsobiť ako baranček. Vlny vytvorené pomocou žehličky vyzerajú prirodzenejšie a menej glam, tak ako to môžete vidieť na modelkách. Stačí zobrať tenký prameň vlasov a zatočiť ho smerom nahor. Končeky vlasov nechajte rovné a váš výsledný efekt bude pôsobiť nenútene a ležérne. Ja som veľmi šťastná, že tento trend prišiel, pretože ja mám presne takýto typ vlasov ale zasa nerada si ich žehlím, lebo potom sa mi hrozne zničia, keďže ich mám dosť jemné.


Super rovné

Dlhé, lesklé a rovné vlasy sú pre mňa niečo, čo vidím na množstve slečnách avšak ja som také mala len zopár ráz. Ako tak vidím, tento rok to tiež nebude vyradené. Končeky vlasov si nechajte zastrihnúť za rovno a vyrovnajte žehličkou na vlasy. Cestička patrí na stred a dôležitým bodom sú zdravo vyzerajúce vlasy. Používajte masky na vlasy a kúry, ktoré vám pomôžu dodať efekt hladkých vlasov. 



Všetky typy týchto vlasových štýlov sa mi veľmi páčia a som rada že sú stále trendy.  



Ktorý typ sa páči najviac vám? 



  • Share:

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Osobne sa mi páčia oba trendy na dlhých aj krátkych vlasoch :) síce radšej mam vlasy vlnité ale dakedy záleží od nálady alebo toho čo mám na sebe :) s vlnitými vlasmi si pripadám dievčensky a nežne a s rovnými ako boss! :)
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa páčia jemné vlny :) Ja mám vlasy skôr rovné aj preto si občas zvyknem spraviť vlny :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja sa sna69m striedat a pravidelne menit uces. Jeden tyzden som verna vlnam, iny tyzden mam zas vlasy super rovne a ked sa mi nechce umyvat hlava, dojde aj na ten vysoky cop :D

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny trendy vypadají super, neviděla jsem nic, co by se mi nelíbilo. Ty "messy" vlnky mám taky moc ráda, ale vždycky jsem je dělala s pomocí kulmy. Taky je někdy zkusím s žehličkou. :) A ty rovné vlasy vypadají fakt nádherně, bohužel si ale myslím, že bych jich nikdy nebyla schopna dosáhnout. Buď by to dopadlo tak, že bych měla jen půlku hlavy rovnou, nebo tak, že by to bylo rovné všechno, ale vlasy by zkrepatěly a nezbyla by v nich absolutně žádná výživa. :D

    OdpovědětVymazat
  5. jemne vlny ani super rovne vlasy asi nikdy bez kulmy/zehlicky nedocielim a taketo pomocky nemam prilis rada. takze u mna vacsinou vyhrava cop, do vysky mu este co-to chyba, kedze vlasy stale nemam dostatocne dlhe na to, aby som mohla mat cop na vrchu hlavy a nevypadavala mi z neho polovica vlasov :D ale pomaly sa k tomu dostavam.

    OdpovědětVymazat
  6. Ja si ani neviem vybrať, ktorý typ sa mi najviac páči, pretože ty si vystihla práve také, ktoré často nosím! :) Až teda na tie vlnky. lebo priznajme si nie vždy sa mi chce si vlasy natáčať. :) Ale na vysoké copy a rovné vlasy neviem dopustiť! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ráda vysoké zapletené copy a jemné vlny :)

    OdpovědětVymazat
  8. mne sa strašne páčia vlnky a kučeravé vlasy:) všetky tieto trendy sú veľmi pekné.:) najviac však preferujem vlasy zviazané do pevného uzla, čiže NO.1 je určite vysoký cop:)
    http://oneordinarygirl.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Konečně ten vysoký cop přišel do módy, nosím ho celkem často :D :) hezký článek

    OdpovědětVymazat
  10. Nosím vysoký cop a od přírody mám kudrnaté vlasy, takže rovné si užiji jedině po hodinovém žehlení a na to moc často nervy nemám :D

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  11. Ja som skoro celý život nosila vyžehlené a dokonalo rovné vlasy. Teraz však s mojím novým strihom musím dávať prednosť trošku vlnitému vzhľadu, viac prirodzenému. Taktiež vysoké copy sú už pre mňa minulosťou :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
  12. Všechny trendy se mi moc líbí! :) ..a na všechny trendy mám moc krátký vlasy, klasika :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  13. Super článok, ale ani jeden by sa mi nedal vytvoriť, keďže mám krátke vlasy :D :)

    OdpovědětVymazat