What to do when you're sick

By Sabush O’rlling - 5:44

Ako ste si mohli všimnúť, vonku je naozaj hrozné počasie a nezmôžeme sa na nič iné len zaľahnúť do postele a spať. Typické počasie na chrípky,angíny a ostatné ďalšie nepríjemnosti. Sama si tým momentálne prechádzam a zdal sa mi dobrý nápad podeliť sa s vami o moje rady a tipy, ako tento stav, keď nemôžme ani na krok prežiť.


1. Spánok - ako sa hovorí, spánok všetko lieči. Síce to nie je moja hlavná priorita dňa, je to účinné. Minule som videla na instagrame obrázok, ktorý hovorí, že až ráno si začneme spánku vážiť a u mňa to platí vo viacerých prípadoch. Preto vypnite mobily, tablety, televízore a zaľahnite do postele..



2. Čítanie časopisu alebo knihy - to je proste taká klasika, ktorú všetci poznáme,ale perfektne sa dá s ňou vyplniť čas. Zoberte si nejakú obľúbenú knihu a kľudne ju rovno aj prečítajte celú, máte predsa more času. Mne dnes napríklad prišiel magazín Emma a už sa neviem od toho odtrhnúť :D



3. Sledovanie seriálov alebo filmy - vec, ktorú ja úplne zbožňujem a snáď nikdy ma neomrzí! Filmy si však nemusíte sťahovať, pretože to zaberie veľa času, radšej si ich pozrite na nejakej online stránke zdarma, ako to robím ja, alebo proste začnite sledovať nejaký seriál :)




4. Pripravte si niečo chutné! - stačí si buď vyhladať nejaké super zdravé a rýchle recepty alebo proste trošku byť len kreatívny a niečo si vymyslieť, haha :D



5. Učiť sa angličtinu - možno si vravíte, či mi šibe, učiť sa keď ste chorí, ale trošku viac angličtiny nikdy neuškodí! Verte, to čo sa naučíte na angline v škole, vám nikdy nebude stačiť.. :/



6. Vyhľadávanie novej hudby - aj vy máte stále pocit, že máte v mobile milión pesničiek a playlistov, ktoré sú nakoniec úplne nanič? Preto si môžte pretriediť prehrávač alebo hľadať si na YT nejaké nové pesničky zo sveta hudby a vytvoriť si nový playlist..



Budem rada ak sa so mnou podelíte aj o ďalšie veci, čo robievate, keď ste chorí, aj keď viem, že vtedy sa nám teda dvakrát nechce nič. 

I love you to the moon and back..

  • Share:

You Might Also Like

10 komentářů

  1. zaujimave, ako vsetci hovoria, ze je skaredo, ked u nas je uz cely tyzden uplne nadherne slnecne pocasie :D ale aj tak sa mi nic nechce a pocuvam, ako su ludia okolo mna chori. ja som uz nastastie nebola chora ani nepamatam, ale myslim, ze viac veci ako tie, o ktorych pises sa ani velmi robit nedaju, ked je clovek chory. este mozno tak pit vela dobreho cajiku :3

    OdpovědětVymazat
  2. Ja keď som chorá tak hlavne spím a pozerám filmy alebo seriály. Našťastie som však už veľmi dlho nebola chorá. Avšak, v januári ma čaká operácia - tak budem mať veľa času pozerať filmy v nemocnici :)

    IVANA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
  3. Ja ked som chorá, tak väčšinou mám energiu len na ten spánok ,ale snažím sa aj dačo učiť :)

    OdpovědětVymazat
  4. super článok ! veru choroba je sviňa ale tak čouž no ja ked som choráá taak vacsinou ažtak mco nie aby som bola jak mrtvolka :)

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelé nápady. Aj keď to môže znieť zvláštne, ale niekedy som rada doma s chrípkou. Pretože mám zrazu kopec času na veci, ktoré ma bavia - ležanie, pitie čaju a hlavne veľa čítania.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem nemocná skoro pořád, takže se většinou nudím... Způsobila jsem si ale krásnou závislost, jednou jsem byla měsíc doma a začala hrát lolko, vřele doporučuju. Na drásání nervů a způsobení pocitů zbytečnosti a snahy prostřelit si hlavu, úplně ideální hra. :D Takže na mém seznamu by lolko nesmělo chybět.
    Jinak máš pravdu, angličtiny není nikdy dost, takže je rozhodně super se ji nějak během nemoci učit (klidně i jenom koukat na anglické seriály, to dá stejně hrozně moc). :)
    Ps. Vrátila jsem se teď po xx měsících k psaní, obnovila jsem a předělala svůj blog, začínám od znova. Budu moc ráda, když se podíváš.
    Vanilková holka

    OdpovědětVymazat
  7. Keď som chorá väčšinou zaleziem do postele a ani sa z nej nepohnem kým absolútne nemusím :D síce som knihomol ale pri takomto stave to radšj stavím na filmy a seriály lebo sa pri tom človek nemusí toľko "koncentrovať" :D
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  8. U nás je stále krásne, dokonca sme si užili rozprávkové biele Vianoce :) Keď som chorá najradšej spím alebo čítam skvelé romány :)

    OdpovědětVymazat
  9. No veru máš pravdu, ja som si tiež akurát cez vianoce prešla chorobou. A teda ak sa dalo, tak som len ležala a spala, ked mi bolo trochu lepšie, tak som čítala alebo pozerala telku. Inak nerobim nič iné.

    OdpovědětVymazat