HOW TO FULLY ENJOY CHRISTMAS HOLIDAYS

By Sabush O’rlling - 11:17

A už je to tu. Vždy keď je k niečomu tak blízko, mám pocit, že to ubehne akoby len mihnutím oka. A áno, tento rok tomu nebude inak. Vianoce pomaly míňajú posledné dva rohy a už sa neblížia, už sú vlastne tu. Ja síce zhon ako väčšina nepociťujem, pretože darčeky mám konečne "na čas" zabalené, ale stále tú tá štipka nervozity je. Aj keď vlastne neviem ani z čoho, keďže škola na tento rok zatvorila svoje nežiadúce dvere a otvoriť ich budem mať česť až na ten budúci! Juchúú! Ja sa každý rok z prázdnin a to akýchkoľvek veľmi teším, snažím sa to užívať, no dnes vám prinášam pár tipov navyše, ako si ich užiť a byť naozaj spokojní naplno. Tieto tipy som vymýšľala sama, sú to moje rady, čo pomáha mne, čo ma dostane do pravej vianočnej nálady. Želám si aby boli Vianoce každý deň, aj keby som miesto päťdesiat kilov mala sto..


1. Veľa sviečok, rôznych vôní
Ja viem, počujete to z každej strany, ale vskutku? Je to fakt zázrak na náladu! A pre mňa čím viacej, tým lepšie a hlavne rôzne vône! Najradšej mám asi škoricovo-jablkovú vôňu, ale ani takou višňovou alebo vanilkovou neopovrhnem. Takže šup šup, v obchode ich na vás čaká kopu! 



2. Dobrá kniha
Kniha je neoddmysliteľnou súčasťou života. Stále je to niečo iné ako sociálne siete. Môžete si ju chytiť, v pohodlí domova ľahnúť s dobrým čajom a na pár hodín uniknúť z reality. To je moja definícia kniha a najmä teraz cez zimné obdobie vám doma vaša obľúbená nesmie chýbať!



3.Vyzdobená izba
Svetielka, sviečky, deky, vankúše, dekorácie všetko pekne upratané. Aj to vás môže nabudiť na tú správnu vianočnú náladu, pretože ja osobne sa nedokážem na nič sústrediť, keď nemám poriadok.


4. Čerstvý vzduch+jóga
Nemusíte cvičiť doma ťažké namáhavé posilovacie cvičenia, stačí aj taká jóga, ktorú praktizujem v poslednom čase ja a naozaj mi to stačí. Cítim sa lepšie a zároveň je to aj cvičenie, ktorým spevníte niektoré časti tela. No a ísť trochu na vzduch aj keď nie je sneh je skvelý nápad. Prečistí vám to hlavu a vy budete môcť opäť vymýšľať nové nápady a nebudete tak mrzutý.


5. Nový seriál
Ja seriály zbožňujem. A pevne verím, že tu ani nie je človek, ktorý by ich nemal rád. Na Vianoce si však vždy nájdem nejaký úplne nový, taký, ktorý ma zaujme natoľko, že každý deň si pustím aspoň jednu jeho časť. Budete mať lepšiu náladu a nudiť sa rozhodne nebudete! 


6. Tešiť sa z každej jednej sekundy
Vianoce sú obdobie, keď sme všetci s našimi rodinami. Preto je dobré vychutnať si každú jednu sekundu s nimi. Aj keď práve možno nemáte náladu, mali by sme si uvedomiť, že nie každý má tú možnosť byť s rodinou.  A hlavne sa smiať. Smiech nič nestojí a dokáže toho toľko. A je nákazlivý!




To je mojích pár rád, ako si ešte najlepšie vychutnať sviatky. Prajem vám krásne a pohodové Vianoce a veľa darčekov! Majte sa krásne, vidíme sa pri ďalšom článku (môžete mi aj do komentára napísať o čom by ste chceli článok)


-Sabush  

  • Share:

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Vsemi tipy, az na sport, si vystihla me Vanoce. Ja tedy jeste piji caj a dovadim se s vym pejskem. O Vanocich jsem vzdycky stastna a plna euforie. Nevim cim to je :).
    Hezky clanek a desigen :)

    Daisy, outcry.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Vsemi tipy, az na sport, si vystihla me Vanoce. Ja tedy jeste piji caj a dovadim se s vym pejskem. O Vanocich jsem vzdycky stastna a plna euforie. Nevim cim to je :).
    Hezky clanek a desigen :)

    Daisy, outcry.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Vánoce miluju! Nejvíc mě naladí balení dárků a koukání na můj oblíbený vánoční film :) zrovna si tu pouštím Vánoce v Cesmínově, doporučuju!

    OdpovědětVymazat
  4. Bezva článek, svíčky, knížka a teplo k vánocům a celkově zimě neodmyslitelně patří. :)

    lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Super tipy, bez nich (kromě jógy, hehe) bych si Vánoce ani nedokázala představit. Úžasný článek. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Svíčky palím pořád, opravdu to zlepší náladu a navíc provoní celý byt :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek, hlavně ten pohyb, je důležitý pořád, i o svátcích, těším se na jogu úplně ♥ A jo, užívat se každé sekundy, koukat na seriály :)

    OdpovědětVymazat
  8. I na mě mají svíčky terapeutický efekt, zlepší mi náladu a mám ráda když voní ze všech stran :) Krásné Vánoce!

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  9. uz je zase raz po Vianociach a ako pises, ubehlo to mihnutim oka. sviecky, vyzdoba v izbe a podobne srandicky nie su prilis pre mna, ale knizku si precitam velmi rada a novy serial na pozeranie tiez rada objavim. cerstvy vzduch je zaujimavy napad, ale myslim, ze ho najblizsich par dni vynecham a pockam, kym bude aspon o par stupnov teplejsie :D

    OdpovědětVymazat
  10. Všetky tieto rady vždy praktikujem a môžem len povedať,že máš úplnú pravdu.Rada číslo 6 je naozaj veľmi dôležitá a treba ju praktikovať celý svoj život,aj ked nie vždy máme na to chuť.Pekný článok! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vždy sa poteším, keď ku tebe zavítam na blog, pretože ma svojou hlavnou fotkou naladíš na dané obdobie!♥ Ja som tiež za sviečky, asi som ich nikdy dostatočne neocenila, no tohto roku, mi robia najväčšiu radosť. A knihy či seriály, poprípade nejaké dobré filmy, sú počas prázdnin mojimi naj kamošmi!

    Lily of the valley

    OdpovědětVymazat