PEOPLE WHO INSPIRE ME

By Sabush O’rlling - 5:58


Je toľko vecí okolo,ktoré ma inšpirujú, motivujú niečo zmeniť. Hlavne seba. Myslím to v tom zmysle, zmeniť seba, svoje vnútro, nie zovňajšok.Takým prvým a hlavným zdrojom tejto motivácie, ale častokrát aj demotivácie je ako už všetci vieme - Instagram. Má ho dnes už asi každý a každý túži po fotkách, ktoré budú inšpirovať jeho samého ale aj ostatných. Mojou druhou vecou, ktorá ma inšpiruje je práve Youtube. Už asi tri roky dozadu som začala sledovať prvé youtuberky, keď som si zadala do vyhľadávača "ako sa pekne namaľovať". Postupne som prišla aj medzi tie zahraničné a tam ma ich zaujalo viacej,ale zostala som nakoniec verná len pár z nich. Dnes vám ukážem pár ľudí, ktorí sú mi najsympatickejší z tohto internetového sveta a ktorí ma veľmi motivujú..





1. KALYN NICHOLSON
Kalyn je úžasná osoba. Samozrejme, osobne ju nepoznám, ale verím v to, že skutočne je. Už len podľa jej videí. Ako všetku to pozitívnu energiu prenáša na nás, radí nám, keď neviem ako ďalej a vždy vidá také video, ktoré práve potrebujem, ktoré ma povzbudí a posunie ďalej. Páči sa mi jej životný štýl, jej cieľavedomosť, nepoddajnosť a samostatnosť. A samozrejme, svojim štýlom ma neskutočne inšpiruje tiež. Miluje hlavne šport,kreativitu módu a jeseň. My person..

Ak Kalyn nepoznáte, určite sa mrknite na pár jej videí na Youtube a ja verím, že v niečom určite pomôže aj vám! 



2. MOMA HORŇÁKOVÁ
Zo slovenskej youtube scény ma najviac inšpiruje práve Moma. Ešte pred asi rokom som každý deň sledovala jej blog a tešila sa na nové príspevky. Potom neskôr, keď som objavila jej Youtube kanál, tiež som sa nevedela vynadívať, aj keď spočiatku sa mi zdala trošku povrchná. Jej videá ma však neskôr začali opäť baviť a dávajú mi taký správny pohľad na svet. Tiež sa mi páči, že dáva navonok aj svoje nedostatky a nejak zvláštne to netají, vie sa s tým podeliť s ľudmi. A ľudia, ja milujem jej Instagram! Aj vy? 


3. A CUP OF STYLE
Sympatické slečny z ACOS určite poznáte tiež. Ja som ich však začala aktívne sledovať asi tak pre 4 mesiacmi a neskutočne som si ich obľúbila! U nich ma veľmi baví sledovať cestovacie vlogy, ale aj ich lookboky a tak. Ich blog sledujem tiež a patrí medzi moje najobľúbenejšie. Páči sa mi aj to, že je celkom nezvyčajné, keď natáčajú dve dievčatá-sestry a rozumejú si!

4. HAILEY SANI
Hailey som si obľúbila hlavne vďaka jej fitness radám a tipom, jej rutinám, zdravému životnému štýlu. Sledujem ju asi len pol roka, ale tiež ma inšpiruje asi tak veľmi ako Kalyn, keď sa neviem dokopať k cvičeniu. Ak ani vyneviete čo zo sebou a nechce sa vám absolútne cvičiť, ale chceli by ste, mrknite určite na jej kanál!


Poznáte niektoré z nich? Kto je váš idol? 

  • Share:

You Might Also Like

26 komentářů

  1. Okrem Momy nikoho nepoznám a tú práve veľmi nemusím... Ale pekne spísaný článok! :)
    MElly, http://with-love-vii.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. tiež mám zopár obľúbenkýň v blogovej či youtube scéne :) Cup of Style sledujem od ich začiatkov a sú hrozne sympatické :) Momu veľmi nemusím .. a tie ďalšie ani nepoznám .. ale mrknem :P

    OdpovědětVymazat
  3. Ak máš rada Hailey, odporúčam yt kanál Shai Mitchell z PLL, ktorá je fitness maniačka a ani nechápem, kedy to ona všetko stíha! :)
    A z organizačných ja mám veľmi rada Rachelleea a určite by sa ti zapáčila aj Niomi Smart, ktorá má popri youtube aj fenomenálny blog!
    Mimochodom, s holkami z ACOS sa mi podarilo urobiť rozhovor, ktorý vyjde už o mesiac, ak chceš, dovtedy si mrkni iné články na timkablogblog.wordpress.com, vždy vychádzajú v pondelok a celý november sa budem venovať čomusi dosť osobnému a to smrti, mimo to však nájdeš kopu inšpirácie pre študentov, čo-to o knihách a cestovaní a základné info aj o Erasme!!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Poznám len Cup of style, takže vďaka za tipy, kliknem si aj ostatné baby : )

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelý článok! Baby z ACOS sú aj mojou veľkou inšpiráciou :D ♥
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju za odběr! Tvůj blog působí pěkně "útulným" dojmem, dávám také:).
    Na ty zahraniční slečny se určitě podívám, hledám víc inspirujících holčin takhle po youtube. Mě inspiruje neuvěřitelně moc lidí, ať už z youtube nebo z normálního života, také na to plánuji článek.
    littlecapsule

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavá tipy, kromě ACOS jsem neznala nikoho, takže se určitě podívám! Děkuji za inspiraci! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  8. Kalyn sa jednoznačne radí medzi moje obrovské inšpirácie ♥♥ No zaujala ma Hailey, hneď na ňu idem mrknúť!
    BEELIEVIN // Facebook Page

    OdpovědětVymazat
  9. První tři mám také velmi ráda, Kalyn je opravdu úžasná osoba a její videa jsou jedny z mých nejoblíbenějších :) poslední neznám, ale určitě se na nic podívám :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  10. Znám jen Momo a ACOS - právě holky z ACOS jsou mojí obrovskou motivací :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Poznám len ACOS a Momu, takže vďaka za ostatné dva tipy, idem pozrieť na dievčatá :)

    OdpovědětVymazat
  12. Dievčiny poznám a všetky neskutočne uznávam! Mojou najväčšou inšpiráciou sú Hannah Snowdon a Gemma Janes, ktoré síce na yt nepôsobia, ale sledujem ich aspoň na IG haha
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  13. no tak čo sa týka youtubu, tak ja ho nesledujem a ak áno, tak sledujem nejaké zahraničné blogerky, ale nie tie beauty guru, skôr také tie funny osoby (ak vieš čo mám na mysli:D). no a z týchto youtuberiek poznám len Momu a u nemám rada.
    ale je super, že máš nejaké vzory alebo skôr baby, čo ťa inšpirujú k niečomu:)
    http://oneordinarygirl.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. z tychto ludi poznam akurat Momu :D kedze na make-up prilis nie som, akosi idu modne guru mimo mna. takze ked ma niekto iba par inych videi ako o mode alebo make-upe, tak sa na moj radar nedostane :D Moma sa tam dostala iba kvoli Explotedovi a suhlasim, instagram ma super. na jej blogu som citala asi tak tri clanky a nejak ma nezaujali natolko, aby som citala nejake dalsie. na Youtube ju sledujem skoro od zaciatku a mam ju ako Youtuberku celkom rada.

    OdpovědětVymazat
  15. Já znám jen ACOS, zahraniční youtubery nesleduji a slovenské žádné neznám... obecně nemám žádného oblíbeného, občas nějaké video zkouknu, ale poslední dobou se to vše tak hrozně opakuje a zdají se mi taková "nucená", že málokdy mě nějaké zaujme.
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
  16. A cup of style sledujem veľmi rada :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  17. Moma je pre mňa osobnosť, ktorej som ani po toľkom čase neprišla na chuť a asi sa to nikdy nezmení :D ale kočky z ACOS sú hrozne zlaté, takže za ne palec hore :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  18. Dievčatá z ACOS sú super, aj ja ich mám veľmi rada <3 Inak veľmi pekný článok :)
    Fashion Lovers

    OdpovědětVymazat
  19. Musím sa priznať, že tieto dve zahraničné youtuberky nepoznám. ACOS sledujem pravidelne a ich videá ma vždy pobavia a zlepšia deň. Momu som začala pozerať len nedávno a ani ju veľmi často nesledujem, no jej instagram si pozerám snáď každý deň :D
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
  20. Wonderful post, I have to check them out. You have a great blog, would you like to follow each other?

    OdpovědětVymazat
  21. Poznám dvojku ACOS a Momu, ale nikoho z nich nesledujem, Moma patrí k ľuďom, ktorých skôr nemusím.
    Ale je super, že máš takýchto ľudí, ktorí ťa inšpirujú :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  22. Acos znám a kdysi dávno jsem i na youtube narazila na Momu, musím přiznat, že mi byla nesympatická, i když už ani nevím proč, ale potom, co natočila to video o anorexii jsem pochopila jaká asi doopravdy je a je mi víc a víc sympatická :)

    OdpovědětVymazat
  23. Super post a Hailey Sani mám tiež veľmi rada :)
    pieces of me

    OdpovědětVymazat
  24. Moc hezký článek, Kalyn a holky z ACOS také zbožňuji a považuji je za své vzory :)

    OdpovědětVymazat
  25. Veľmi pekný článok :) Tiež mám veľmi rada baby z a cup of style! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  26. Znala jsem jen Momu a obecně moc nesleduji YTberky.
    Taky asi nedokážu říct, že by mě někdo z YTbe vyloženě inspiroval. Jen asi Jmenuju Se Martin, když tehdy dělal něco s tou charitou a tak, v ti chvíli mi i jeho tvorba přišla světová (a milovala jsem jeho přístup k životu), ale teď už to dle mého za moc nestojí a navíc se mi nějak znechutil :/

    OdpovědětVymazat