What to do when you're bored

By Sabush O’rlling - 5:03


Určite to všetci poznáte, keď by ste od nudy driapali steny. Keď som bola menšia, častokrát som sa nudila a nevedela som si vôbec nájsť žiadny prospešný program. Teraz však keď som už staršia, napáda ma stále viac a viac možností ako si vyplniť čas a nepremrhať ním. Preto tu mám pre vás pár tipov, aj preto, že už tu máme leto a jednak preto, že skončila konečne škola a máme viac času na seba a nato, čo máme naozaj radi...



1. Vytvorte si nový hudobný playlist    

Make your new music playlist

Je to naozaj skvelá vec, keď niet čo robiť. Kdekoľvek idete, čokoľvek robíte, radi máte slúchadká v ušiach a to určite väčšina z vás. Preto je super nájsť si nejaké nové pecky na Youtube a spraviť si z toho váš obľúbený playlist, ktorý vás určite nakopne napríklad aj do cvičenia!



2. Nalakujte si nechty

Make your nails

Ďalšia skvelá vec, ktorá sa vám zíde, keď nebudete absolútne nič stíhať a bude vás čakať schôdzka alebo niečo iné. Máte veľa času, takže s nechtami sa môžete vyhrať a bude to vyzerať naozaj pekne. 




3. Pretrieďte si kozmetiku alebo oblečenie

Scrub your cosmetics or clothes

V tomto sme asi každá rovnaká no zároveň odlišná. Každá však máme rada vo veciach poriadok a to hlavne v kozmetike alebo v našom šatníku. Normálne to ani mňa nenapadne si upratať, ale z dlhej chvíle je to naozaj dobrá vec.




4. Postarajte sa o svoje nohy 

Take care of your feet

Akokoľvek, na nohách sme celý deň ..



5. Rozcvičte sa 

Do an exercise

Nemusí to byť vôbec posilovanie, pretože to viem, že mnohým sa vám do toho nechce. Preto stačí aj keď sa len poriadne ponaťahujete a tým zlepšíte držanie tela a aj vám to prospeje.



6. Čítajte si knihu

Read a book 

Toto už určite všetci poznáte, je to taká tá klasika. Môžete si ju zobrať von na lehátko a zároveň sa aj pekne opáliť. Čas vám rýchlejšie újde a knihy sú vec, ktorú by mal mať doma každý a aspoň raz za čas sa do nejakej obľúbenej začítať..




Určite je tých vecí čo robiť proti nude ešte naozaj mnoho, treba ich len nájsť a zaplniť si čas :)
Budem rada ak mi napíšete ako sa vám článok páčil a čo zvyčajne robievate vy? :)





  • Share:

You Might Also Like

20 komentářů

  1. Škoda, že to väčšinou skončí aj tak pri sledovaní seriálu, či zabíjaní času na internete. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja keď som veľmi znudená tak ani čítať alebo počúvať sa mi nechce hudbu :-D Ale väčšinou to pomáha, ja napr. rada upratujem ešte keď sa nudím :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Joo, protřídit si kosmetiku, přečíst si knížku a dát si vanu - to je moje! jen nesmím zapomenout na ty nohy :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. upratovanie,alebo triedenie oblečenia v skrini a kozmetiky v šuflíku, to robím najčastejšie :) k tomu obľúbená hudba a hneď prejde kopa času :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Třídění oblečení dělám moc ráda a čtení knížky je klasika. :)

    lifeis-beautiful.blog.cz
    Andey

    OdpovědětVymazat
  6. Ďakujem za tvoj krásny komentár na mojom blogu. Ja som členom tvojo blogu nejakú dobu a veľmi sa mi páči. Vždy sa teším na ďalší tvoj článok :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super tipy. Stále keď sa nudím tak si robím nechty :DD

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé tipy! :) Já se nejvíc těším na to, až si konečně přečtu nějakou knížku, zatím jen nakupuju zásoby knížek (naposled dneska dvě), tak doufám, že co nejdřív se pustím do čtení :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Moc krásny článok ♥ pripomenulo mi to, že by som si mala nejako nalakovať nechty :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkný článek. Já rozhodně využívám toho úklidu oblečení hlavně proto, že je za chvíly zase rozházené, takže mám pořád co dělat :D
    Young, Wild and Free

    OdpovědětVymazat
  11. when i'm bored it's hard to get myself up to pick up these things, but i know when i do, i'll feel such satisfaction afterwards! thanks for these tips :)

    OdpovědětVymazat
  12. dobre tipy, hlavne na leto! vzdy si rada precitam nejaku knizku a konecne na to budem mat aj cas :D taktiez som si dnes z dlhej chvile nalakovala nechty, lebo ich mam uz zase celkom pekne dlhe. na playlisty vacsinou nemam prilis naladu, zhanat kvanta dobrych pesniciek nie je len tak. ale aj k tomu sa mozno pocas dlhych letnych vecerov dostanem.

    OdpovědětVymazat
  13. Ja milujem fitness, cvičenie, TRX a posilňovanie :) Ale teraz v 9.mesiaci neurobím samozrejme ani jedno z toho, takže u mňa momentálne triedenie kozmetiky No.1 aktivita :D . Každopádne veľmi dobrý zoznam, možno by som pridala ešte Ošetrovanie pleti / maska a pod :)
    Prajem pekny večer a pozývam na môj blog :)
    http://beautybylenka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat