INDIAN LOVELY TOP

By Sabush O’rlling - 4:09


 Už je to tu! Donedávna by som si myslela, že je to len jeden z mojich nezmysluplných snov, ale opak je pravdou. To že sú tu vytúžené letné prázdniny, nie je sen, ale skutočnosť! Neviem sa dočkať okamihu, že zahodím všetky zošity z matematiky, ktorú už mnohí viete, že neznášam.. Zajtra sa už chystám nakúpiť si novú zásobu kníh na leto, pretože všetky mám už prečítané. Siahnem skôr po niečom dramatickejšom, pretože ma hrozne bavia knihy, kde je stále napätie a tak isto to mám aj s filmami. Mojou najnovšou seriálovou drogou sa stal americký teenegerský seriál 90210-Nová generácia. Po kladných odporúčaniach viacerých ľudí som sa rozhodla, že si to pozriem. Myslela som si, že ma to nejako nenadchne, že je to len ďalší intrigársky seriál no zároveň som sa obávala, že ma to opäť pohltí ako napríklad Pretty Little Liars. Určite si už všetci domyslíte, ktorá varianta prevýšila, haha. Ale teraz už dosť obkecávania a prejdime konečne na dnešný outfit, v ktorom hlavným stredobodom je práve tento vzorovaný top, ktorý ste už mohli vidieť v nedávnom haule. Doladený je klasickými riflovými šortkami a ako doplnenie je tu tenký hnedý opasok. A teraz prejdime na ďalšie fotky z našej záhrady, pretože teraz sa mi tam páči úplne všetko!




Nemám rada prehnané gýčové outfity, vždy si radšej zvolím nejaký dominantný kúsok a k nemu už prispôsobím nejaké jednoduchšie, jednofarebné. Tieto riflové džínsy mám práve z Kanady a hrozne sa mi páči na nich to, že majú úplne inú kvalitu na akú som zvyknutá tu, a že majú vysoký pás. To je u mňa veľké plus. Čo na ne hovoríte vy a aké veci preferujete na džínsoch? 


Top: H&M


Denim shorts: Hollister


Belt/Opasok: Reserved


Sunglasses: H&M


Shoes: Baťa 


Earrings: Coalla




  • Share:

You Might Also Like

39 komentářů

  1. Super outfit :) Veľmi sa mi páči takýto štýl :)

    OdpovědětVymazat
  2. po tom tope som uz pokukavala v h&m, ale myslim, ze na mne by nevyzeral prilis dobre. tebe velmi pristane a podla mna je to super kombinacia s dzinsovymi sortkami :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jej tebe to ale pristane. Mám veľmi rada tieto letné outfity zložené z klasických šortiek a farebného topu :) Ja nosím skoro všetky nohavice nielen šortky výlučne s vysokým pásom, sú mi pohodlnejšie ako tie obyčajné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Čoraz viac sa mi pacia indiánske vzory. Uz predtým to tak bolo, no nebolo to ono. Teraz je to presne to co mi vyhovuje. :) inak outfit fajn, aj ked trochu nezaujímavý a mohla by si zlepšiť fotky :) creYativitE 

    OdpovědětVymazat
  5. You are so sweet and I love this outfit! :) I followed your blog, can you follow me back? ^^

    OdpovědětVymazat
  6. tiež mám rada takéto kombinovanie niečoho výraznejšieho s jednoduchými vecami :) a tie šortky sú zaujímavé.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem strašně moc ráda, že jsou prázdniny! Matematiku také nenávidím, všechny sešity z ní už jsem hodila do koše spolu s chemií a fyzikou. Taky se hodlám vrhnout na čtení, v poslední době jsem na to kvůli škole neměla čas. :)
    Krásný outfit, moc ti to sluší! :) Nejvíce se mi na něm líbí ten top, takové pěkné zvýraznění outfitu a také ty boty, musí se hodit ke všemu, a moc se mi líbí jak vypadají! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Top je nádherný.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Pristane ti to! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Veľmi milý a určite aj pohodlný outfit na toto letné obdobie ;)

    OdpovědětVymazat
  11. kdo by měl rád matiku :DD
    ten top je super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDD ja práveže poznám v mojom okolí ľudí čo ju milujú :D
      a dakujem :)

      Vymazat
  12. Skvělý outfit :) Moc ti to na fotkách sluší. Ty džínové kraťasy jsou luxusní. Já nijak nepreferuju jeden typ džín, ale musí se mi prostě líbit. :)

    lifeis-beautiful.blog.cz
    Andey

    OdpovědětVymazat
  13. Your top is so cute! Lovely look!

    xo
    www.carinavardie.com

    OdpovědětVymazat
  14. top je skvelý, no ešte viac sa mi páčia tvoje riflové šortky!:D takýto strih/štýl kraťasov priam milujem!
    http://oneordinarygirl.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Som rada, že nie som sama, kto momentálne fičí na 90210 :D Aj keď sa za to vo svojom veku trochu hanbím, no už to mám asi rok rozpozerané a tak chcem len dokukať tú piatu sériu :D
    Outfit vyzerá veľmi dobre :)

    be-blackbird.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, konečne sa našiel niekto kto to tiež sleduje :D :) ja som momentálne len na konci 2.série ale strašne ma to chytilo, je to jeden z mála seriálov čo ma tak bavia :)
      a ďakujem :)

      Vymazat
  16. pomaly nemám čo pozerať, tak možno s na to vrhnem aj ja a uvidím, doteraz som sa tomu vyhýbala :D a top je veľmi krásny!

    Terka Polak - nájdeš tu súťaž o krémovú farbu na vlasy :)

    OdpovědětVymazat