Try it AGAIN

By Sabush O’rlling - 11:04

Asi prvý krát píšem na tomto blogu nejakú úvahu. Teraz ma to však nakoplo, pretože práve na túto tému sa toho dá napísať široká škála a ja vám sem napíšem také menšie zhrnutie môjho názoru.Veľa ľudí sa zdáva po malých neúspechoch. Majú cieľ, ale k nemu vedú dlhokánske schody. Treba ich prejsť úplne celé, a nie len postaviť sa na prvý,možno druhý, a keď sa ten zrúti, vrátiť sa späť. Nie. To nie je to správne pre cestu k úspechu. Samozrejme, nejde to tiež ani vtedy, keď človek nemá tú správnu motiváciu a chuť niečo dokázať. Preto treba skúšať,skúšať,skúšať. K ničomu neprídeme len tak po prvom raze, na všetko treba trpezlivosť a čas. Preto aj keď sa s niekým pohádame, alebo niekoho presviečame a myslíme si, že už je to márne, naozaj treba pritvrdiť a skúšať to znovu. A práve vtedy keď sa budeme chcieť vzdať, sa to podarí. Sama to vidím na sebe. Ja teda som ten typ človeka, ktorý má bohužiaľ trpezlivosť len na určité veci. Nie na všetko. Keď mám nejaký cieľ, snažím sa ísť si za tým krvopotne, cez prekážky-neprekážky a skúšať stále znovu. V týchto veciach, v ktorých cítim niečo čo musí byť, mám dosť veľké ambície. Naopak, u iných vecí, ktoré ma napríklad nebavia, alebo sa mi zdajú nezáživné a nezaujímavé,proste nemám potrebu ich rozvíjať to už neplatí. Každý sme iný, ale mali by sme si naozaj uvedomiť, čo naozaj chceme. Či to vôbec stojí za to všetko úsilie. No pokiaľ nás to robí šťastnými, ja verím, že je to tá správna vec. Pretože " čo je to za tvora čo netvorí ". Je to veľmi výstižná a pre mňa priam ohromujúca skutočnosť a citát z jednej piesne. Pretože život je skúška a je len na nás, ako ju zvládneme a ako sa s ňou popasieme. Je to taký pohľad a úvaha z mojej strany.








P.S.
       
Budem veľmi rada, ak mi do komentárov napíšete, či vás bavia takéto úvahové alebo názorové           články a či by ste ich chceli viac:)
Niektorí ste už mohli túto úvahu čítať, pretože bola na mojom starom blogu..
A ešte jedna vec ľudkovia, budem hrozne rada, ak dáte like na stránku tohto blogu na FB,                 Zaberie to naozaj len sekundu a mňa to hrozne poteší,chcem, aby vás tam bolo viacej aj z tohto           blogu,pretože sú tam rôzne novinky a všetko,čo sa týka blogu :)
 dfdg
   TU

  • Share:

You Might Also Like

24 komentářů

  1. Ja s tebou úplne súhlasím a páčia sa mi takéto uvahy veľmi ,len tak ďalej :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám moc ráda úvahy, i mně samotné se píšou asi úplně nejlíp ze všech příspěvků :).
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. ja uvahy velmi rada citam, ale asi by som ich nevedela sama pisat :)Pozyvam na velku letni GIVEAWAY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Pekný článok ! :) SKutočne sú isté veci na zamyslenie
    Vii, http://with-love-vii.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelá úvaha a pravdivá. Len mi ešte napadlo, že niekedy aj keď sa človek snaží, skúša a ide si za svojim, niekedy je to aj tak zbytočné. Ale nie je to tak vždy, a samozrejme súhlasím s tým, čo si napísala. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá úvaha a hlavně naprosto přesná! Rovnou ti napíšu, že já úvahové články miluju...jak číst tak psát :) <3 Já to mám hodně podobně jako ty. Pokud mě něco baví a zajímá, jdu do toho přes všechno...jako např. rok v USA. Schody mi trvaly vyjít tři dlouhé roky a teď už mi zbývá jen 67 dní...šílenost. Bohužel, u věci, které mě opravdu nezajímají si mnohdy nestoupnu ani na první schůdek #ŠKOLA ... :) Moc pěkný článek ♥ Víc takových ;)
    -EVA
    Rainbow Journeys

    OdpovědětVymazat
  7. Úvahy jsou těžké na napsání, ale moc se mi to líbí, myslím, to zpracování a vlastně konkrétně ta téma, velmi pěkné a pravdivé

    OdpovědětVymazat
  8. úvahy na svojom blogu veľmi rada píšem a táto sa mi naozaj páči ! :) Určite len tak ďalej :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Great blog!
    Would you like to follow each other?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you! :) ok i agree but i think you don't understand my language..

      Vymazat
  10. nádherný článok!:)
    veľmi pekne si to vystihla:) síce ja mám taký menší problém občas ak si chcem niečo splniť:D nemám buď motiváciu alebo jednoducho sa na to vykašlem lebo mám problém s trpezlivosťou:D ale čím som staršia, tým si uvedomujem, že ak človek niečo chce, treba ísť za tým:)
    http://oneordinarygirl.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Pekny clanok, ja som uvahy pisala niekedy na starom blogu, a no trpezlivost je dolezita, pretoze naozaj nic nepride z dna na den

    OdpovědětVymazat
  12. Ráda takové články píšu i čtu :)
    Hezký blog, přidávám ho ke sledovaným :)

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat