Travel tag ◙♥

By Sabush O’rlling - 2:27

travelgirlgirl
Viete, čo ma najviac mrzí? Že sa všetky tie úžasné zábery,momenty a spomienky nedajú zhrnúť do jednej fotky. Hrozne ma teraz mrzí, že som neblogovala ešte v čase, keď som bola na týchto miestach a nepridala vám sem z každého dňa fotky. No nevadí, teraz to vynahradím,hah. U ostatných blogov ma tento tag osobne veľmi zaujal, takže dúfam, že zaujme aj vás a budú naň pozitívne ohlasy. Ideme nato! :)


 1. Vymenuj všetky zeme, v ktorých si bola? Okrem rodnej zeme Slovenska (prekvapivo:D), som bola asi 3 krát v Česku, v Prahe,na Morave a raz v Rakúsku,to sme boli so školou a Maďarsku. Potom sa presuniem na trošku vzďalenejšie míle a to je Bulharsko, Turecko a Grécko, kde mám tie najkrajšie zážitky.


 2. Ktorá zem, miesto sa ti najviac páčilo? Jednoznačne na prvom mieste je ostrov Rhodos v Grécku, kde sa ešte určite plánujem vrátiť. Tých ľudí tam som si neskutočne obľúbila, dokonca som sa s nimi rozprávala po anglicky, a ľudia, musím vám povedať, tam si vážia úplne všetko a je to neporovnateľné s ľudmi tu na Slovensku.


 3. Kam by si sa raz chcela ísť pozrieť? Zložité, fakt zložité sakra! :D To by mi nato nestačili ani všetky papiere čo mám doma. Popravde, chcela by som vidieť kus sveta. Tak keď už vám sem mám niečo napísať, je to Kanada, Madagaskar, New York, Austrália ( Sydney), Kanárske ostrovy, Pompeje (hrozne by som rada videla to miesto, hlavne tých ľudí spálených lávou),Los Angeles-mesto anjelov, Miami,Cyprus a vždy ma proste lákali tie malé ostrovčeky ako Bora Bora, Maldivy. Môj strýko obehal takmer celú zem, dokonca bol aj pri Amazonke a v ďažďovom pralese,kde máme aj jeho fotku a to ešte v časoch, keď sa nemohlo tak cestovať. Chcem to aj ja niekedy dokázať..


 4. Tri veci, ktoré si vždycky berieš na cesty. Mobil, foťák, pas.
travel



 5. Aké bolo najlepšie jedlo, čo si kedy v cudzine jedla? Asi vynikajúce čokoládové, vanilkové a jahodové pudingy, ktorých som sa úplne prejedla v Turecku, a stále by mi chutili! Potom sú to také zvláštne krevety s pečenými zemiakmi a pikantným dresingom, ktoré sme
mávali na Rodose a tiež ich typická mliečna ryža! :)



(áno,na fotke som ja, menší photoshoot:D)
6. Aká bola tvoja najmilšia cesta? Nie je len jedna, je ich viac. Popravde, vždy keď niekam cestujem, cítim úžasné dobrodružstvo aj napriek tomu, že mi odmala býva nevoľno, prekonala som sa, a je to v pohode, už mi vôbec nevadia dlhé cesty. Fakt je dôležitá pevná vôľa. Prvou cestou bola cesta do Bulharska, aj keď bola dosť ubíjajúca, keďže sme cestovali viac než 24 hodín autobusom v hroznej horúčave. No ten pocit keď som prišla prvýkrát pri more zostane v mojej mysli navždy. Bolo tam úžasné drevené mólo, jemnučký piesok, ako v nejakom filme, a keď som sa rozutekala bosá k vode a dotkla sa mora... to bolo proste úžasné.. Potom je to cesta do Turecka, kde som zasa prvýkrát išla lietadlom, takže som sa kochala tým výhľadom, aj keď som sa trošku bála. Potom je to cesta do Tatier cez jarné prázdniny, kde sme išli na chatu a lyžovačku, takže to sa mi veľmi rátalo a bolo tam nádherne! :) A posledný je Rodos, kde bolo úžasné úplne všetko. Boli sme 6 báb a bola to neskutočná sranda! :)


 7. Kam sa chystáš tento rok? Ak všetko výjde ako má, tak do Kanady. Túžim tam ísť už veľmi dlho, pretože tam máme aj rodinu, ktorú sme nevideli niekoľko rokov, a tá nádherná čistá horská príroda ma neskutočne láka. A ked nie tam, tak určite pochodíme nejaké túry po Vysokých Tatrách. Nechala som tu len 7 otázok, pretože vám sem chcem ešte priložiť pár fotiek, a, ktoré som nafotila v Grécku. :D













  • Share:

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Zdá sa mi, že tento článok som už čítala..,a aj fotky som už videla. :-D ale aj tak musím znova povedať (alebo skôr napísať), že fotky sú krásne. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny článok a aj fotky. Aj ja uvažujem že spravím tento travel tag veľmi sa mi páči :)

    OdpovědětVymazat
  3. určite navsštíviš ešte množstvo krásnych krajín a budeš mať krásne fotky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Toto je super tag,ale tretia otázka je fakt zapeklitá. Nevedela by som tiež vybrať krajinu, do ktorej sa chcem dostať :D. Chcela by som všade!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky :) Já bych taky chtěla objet co nejvíc míst a prostě cestovat. Na Bora Bora se chci taky podívat :)
    Simma Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé fotky :)
    Užij si to v Kanadě. Já se letos chystám do Anglie. :)

    lifeis-beautiful.blog.cz
    Andey

    OdpovědětVymazat
  7. Jednou bych toho chtěla hodně procestovat, ale když i ta má vysněná cesta byla zrušena kvůli 'bruselu'... Nevím nevím.
    Tucka, g-h-b.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  8. tak ja dúfam, že ten výlet do Kanady ti výjde!♥
    s odpoveďou o otázky číslo tri s tebou úplne súhlasím!:D
    milujem tagy a tento sa mi neskutočne zapáčil!:)
    http://oneordinarygirl.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Rhodos je moje nejmilejší destinace ♥ tam se vždycky ráda vrací .. byli jsme tam asi 4 krát. Krásně vždycky procvičím angličtinu. Do Turecka bych jednou taky ráda .. ale bojim se no :D
    A jinak moc pěkný článek a fotky :)
    Ještě bych se chtěla zeptat. Nedáme vzájemný follow stránek?
    nanaberries.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Super článok a pekné fotky :) Ja som v Grécku ešte nebola, ale veľmi rada by som sa tam išla pozrieť a hlavne na ostrov Santorini :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Na Rhodosu jsem byla taky a hned bych se tam vrátila! Hrozně milí lidé, krásný ostrov... - prostě všechno úžasné! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Naozaj krásny tag! Máme toho veľa spoločného :D

    OdpovědětVymazat