TALK WITH SABUSH #3 Study week, news..

By Sabush O’rlling - 2:13


Už naozaj veľmi dlho som neprispela žiadnym článkom do tejto kecacej rubriky. Naposledy som písala o jarných prázdninách a o Tatrách a dnes som tu opäť s menším úlovkom z môjho života. Väčšina z vás už možno vie, že som prvým rokom na strednej škole, a musím sa priznať, častokrát to nie je ľahké.


Kým som sa ako-tak zorientovala, nabudila sa na ten "nový" stredoškolský štýl a ešte pritom sa aj musela učiť veci, ktoré som v živote nevidela a myslím si, že mi budú zbytočné. Teda mnohé z nich. Človek sa však celý život učí. Keď pomyslím nato, že ma čaká ešte asi 9 rokov štúdia, zatočí sa mi hlava, hah.. Naivne som si myslela,že teraz, keď sa blíži už koniec roka, pochytám dobré známky a budem mať pokoj. Avšak, nestalo sa. Schytala som dosť zlé známky z matematiky, čo sa týka ostatným predmetov, bolo to celkom dobré, ale aj tak mám ešte čo opravovať..really? Chcela som už mať od toho pokoj a konečne sa venovať trošku sebe a veciam, ktoré ma bavia. Avšak popri škole sa fakt nedá nič iné, než byť celé dni zaborená do kníh. Mojim problémom je však aj hrozná únava, ktorú v posledným dňoch pociťujem a nemôžem sa sústrediť na učenie.Avšak som rada, že som sa aj blížiacim sa letom pustila do menšieho workoutu a trošku zdravšieho stravovania, čo proti únave naozaj pomôže,Takže určite odporúčam! No dobre, prejdime už od do inej témy. Ako sa máte vy? Ako vnímate nedávny príchod jari a ako sa tešíte na leto? Ja naozaj veľmi! Čo ma tiež teší je, že konečne nastal čas zmrzlín a ja už som si ich dala tento týždeň asi 10,haha! Neviem sa už dočkať..Minulé leto síce nebolo dvakrát podľa mojich predstáv, ale ja verím, že toto leto bude. V júni ma čaká birmovka, potom má prísť rodina z Ameriky, ktorú som nevidela dlhých 10 rokov.. Mala by som dostať nový notebook, po ktorom túžim tiež už veľmi dlho,takže potom budú určite lepšie články a tak. Tiež sa chystám trošku rozbehnúť facebookovu stránku a Instagram (volám sa tam sabushh), keďže ma hrozne baví fotenie. Navyše teraz, keď máme dostatok tepla a slnečných lúčov, určite čakajte jarné outfity a rôzne kombinácie, Nechcem tento článok moc naťahovať, a tak vám chcem popriať pekný víkend a držte mi palce pri oprave známok, ktorá ma čaká budúci týždeň! Teším sa na vás pri ďalšom článku! :)

  • Share:

You Might Also Like

24 komentářů

  1. Škola je chvilkami nudná, ale když studuješ to, co tě baví, jde to jedna radost! Já mám teď před maturitou, tak v tom učení jsme na tom stejně, ještě že je venku tak krásně !!

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám před sebou ještě 3 roky školy, když to vyjde a už je to pro mě dlouhé. Vždy si říkám, jestli jsem raději neměla jít na nějaký učební obor a v této době už mít třeba i rodinu. Ale nakonec to dopadlo takto :). Taky většinou nestíhám nic moc jiného jen školu. Ale snažím se, co to jde :).
    Jinak jsem ráda, že už je tu konečně jaro a trošku teplejší počasí :). Na léto se těším děsně, hlavně až budu mít po zkouškách a budu moct dohnat vše, co jsem během školy nestíhala :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem také prvním rokem na střední. :D Také už jsem si myslela, že bude klid. No samozřejmě jsem se zmýlila. :D
    - crazyjull.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ja leto nemám až tak rada, radšej mám jeseň a zimu. Školu určite zvládneš a aj si opravíš známky, ktoré chceš/potrebuješ. Ja som si iba dnes uvedomila, že mám iba mesiac do maturít a z ekonomiky viem veľké nič. No čo už, musím sa začať učiť.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja maturujem a mám školy po krk ako sa len dá, je to strašne, už sa ani nedokážem učiť, ani viem, že to nemá dáky veľký zmysel...ale no čo, musím to pretrpieť! :)

    OdpovědětVymazat
  6. mam pocit, ze vsetko sa toci okolo skoly. dnes som 8 hodin presedela nad programovanim a este zdaleka nekoncim. takto to vyzera, ked clovek na vsetko cez tyzden kasle a potom sa stazuje, ze musi robit zadania cez vikend :D je to taky kolotoc nestihania. znamky su mi v tejto chvily dost ukradnute, najstastnejsia budem, ked aspon z piatich predmetov dam E-cko, a tym padom si aspon ako-tak budem moct uzit prazdniny. este tri a pol tyzdna pisomiek, zadani a prezentovani projektov... a potom moze zacat skuskove :D ale potom snad uz vytuzene prazdniny.
    vaz si strednu skolu, vyska je horsia a najhorsie je to, ze ta na nu asi nic dostatocne nepripravi. som tam druhy rok a stale to hrozne flakam, co je aj poriadne vidno.
    prichod jari zatial hodnotim pozitivne, aj ked to, ze cez tyzden je uplne krasne a cez vikend zase skaredo, sa mi az tak nepozdava. ale aspon nelutujem, ze aj tak nemozem ist von. prajem pekny vikend! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Aaaach to učenie sa, držím palce _:)
    Vii, http://with-love-vii.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Určite si všetky známky opravíš a všetko zvládneš ľavou-zadnou! :) Inak, skvelé fotky v článku!

    OdpovědětVymazat
  9. o tej škole mi niečo hovor.. to je čosi strašné. som sa tešila, že šak to bude pohoda , no prd!:D ale tak snažím sa to zvládať aj keď mám občas chuť to vzdať.. preto si idem rašej nervy vybiť na tréningy:D
    jar je úžasná, všetko tak krásne kvitne, o chvíľu mám narodky:D takže s jarou som veľmi spokojná!:) no a na leto sa ani pýtať nemusíš, to sa teším jak blázon!:D♥
    samozrejme, držím palce v škole a neboj, všetko zvládneš!:)
    http://oneordinarygirl.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Na leto sa veľmi teším ! Držím prsty s workoutom :) ja som sa teraz tiež tozhodla cvičiť :).
    withkass.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  11. Já zatím měla jen nanuk:D Ale kopečkovou zmrzlinu bych si taky už dala;) Prvák byla brnkačka oproti maturitnímu ročníku, kde jsem teď... už se těším na prázdniny. Cvičit se nedokážu donutit a radši sedím na prdeli://

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. No príchod jari... bol fajn, konečne nejaké slniečko, teplejšie počasie. Ale už zasa sa to zhoršilo a ktovie, dokedy to tak bude.. fakt ma to už nebaví. Berie mi to energiu. A to som sa tešila, že konečne to prišlo a zasa nič...

    OdpovědětVymazat
  13. Držím palce s opravování, ale věřím, že si je opravíš. :) Máš pěkné plány na léto, tak ať se ti splní. :) No, u nás to moc jako jaro nevypadá.

    lifeis-beautiful.blog.cz
    Andey

    OdpovědětVymazat
  14. Ja presne o mesiac maturujem, takže by som sa hneď veľmi rada vrátila na začiatok strednej školy :D Ale na druhú stranu sa už neviem dočkať, kedy sa v živote posuniem ďalej a celkom sa teším aj na vysokú (čo som si nikdy nemyslela, že poviem!) :)
    A držím palce v opravovaní známok ❤
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
  15. na leto sa strašne tešíím ♥ milujem ho
    veľa šťastia s učeníím

    mám nový blog a potešilo by ma ak by si sa tam stavila ;)

    OdpovědětVymazat
  16. hezký haul =) Mohu tě poprosit o názor blog vs blogspot? http://lifestyle-by-veronica.blogspot.cz/ Děkuji moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tento článok nie je o haule takže si ho očividne ani nečítala :)

      Vymazat
    2. Lol, takové komentáře miluji :D

      Vymazat
  17. Hrozně, se bojím, jaký bude první rok na mé nové škole pro mě. Teď se ale musím soustředit na bližší bitvy - musím vytáhnout češtinu na jedna, dějepis, zemák a chemii. Hrozně jsem je kvůli přijímačkám zanedbala.

    Doufám, že se mi tak nějak podaří na středoškolský systém učení najet, bude to těžké, ale je to výzva :-) musím se jí postavit.

    Přeju Ti hodně štěstí hlavně s matematikou,

    Tucka, g-h-b.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Pekný článok, držím palce, určite si zvykneš na všetko, čo ťa čaká :D
    Vii, http://with-love-vii.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. Nice post and pictures.
    Do You want to follow each other ?
    I follow You now and invite on my blog candymona

    OdpovědětVymazat
  20. Your blog is pretty cool! Would be so happy if you could follow each other. Please let me know :)

    ☆My blog "Demilla". Welcome!☆

    OdpovědětVymazat