MARCH LOVES ♥

By Sabush O’rlling - 5:09

Dnes som si pre vás pripravila trošku taký fashion článok, kde vám ukážem svojich obľúbencov za mesiac marec, ja som to nazvala "march loves" pretože sú to doslova lásky. Ideme nato! :)



Takže fotky nie sú teda vôbec vyretušované ani nič také, sú čisto natural. Prvý je teda tento krásny cukríkový náhrdelník so striebornými prvkami, ktorý má podľa mňa svoj typický šmrnc a môžete ho zkombinovať z jednofarebnými topmi a rifliami a vyzerá to úžasne. Je teda z Aliexpressu a ja ho strašne rada nosím :)



Ja mám doma docela dosť produktov od tejto značky Alcina, a musím povedať, že je to jedna z najlepších značiek, aké som kedy použila a medzi ne patrí aj táto úžasná špiralála-ktorá je výrazná-ale zároveň veľmi prirodzená.Cena: 13 eur.




















K tomu mám teda ešte od Alciny aj tento krásny telovo-hnedý trblietkavý rúž, ktorý si do školy nemôžem vynachváliť, keďže som veľmi dlho žiaden poriadny nemohla zohnať. Cena je trošku vyššia nato, že je to len rúž, ale ja vravím, čo je drahé, to je dobré a raz za čas to neuškodí. Cena: 7,50 eur.


No a ešte samozrejme nemôže chýbať ani môj obľúbený Gosh, ktorého odtieň ma hneď na prvý pohľad zaujal, pretože ja hrozne milujem tmavšie odtiene. Vrelo ho odporúčam, je krásny a dodá to pravé orechové každému outfitu!


Nesmeli chýbať samozrejme ani moje obľúbené "dotrhané" lifle, ktoré sa stali úplne mojou srdcovkou.Tieto mám z Kik za 17 eur :)



Ďalšou vecou je tento sieťkovaný zelený svetrík, ktorý som už vytiahla zo šatníka hlavne teraz, keď začalo byť teplejšie. Je úplne ľahunký a príjemný a dá sa kombinovať z mnoho typov riflí. Je z FF a stál asi 12 eur.



No a samozrejme nechýba ani kúsok zo sveta topánok a to sú tieto lásky♥ Kúpila som ich v CCC asi za 27 eur, ale oni sú proste TOP, aj keď som dlho nad nimi rozmýšlala, či nie sú moc odvážne, ale odozva bola taká, že nie, že sú aj vyššie. Takže som za ne strašne rada ♥



Ako posledné sú tu teda tieto Skinny Jeans, ktoré dosť nosím aj s predchádzajúcim svetríkom. Hľadala som takéto veľmi dlho, a nakoniec som ich našla v Marks a Spencer, za asi 30 eur, ale myslím,že sa to oplatilo a patria medzi moje najobľúbenejšie.


Taak a to je všetko z marcových obľúbencov. Budem rada za každý váš pozitívny komentár, prípadne budem rada, ak napíšete, ktorý kúsok sa vám najviac páčil? :)

  • Share:

You Might Also Like

22 komentářů

  1. Zaujala ma značka Alcina, odkiaľ ju máš?

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé věci. Ty boty a náhrdelník je moc pěkný :)
    Simma Blog

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný náhrdelník :)
    stylebymyself.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Ten náhrdelník je neskutočne krásny :3
    Vii, http://with-love-vii.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Bože môj! Ten náhrdelník je nádherný!!!! :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  6. Ten řetízek a ty boty jsou skvělé. :)

    lifeis-beautiful.blog.cz
    Andey

    OdpovědětVymazat
  7. Ozaj krásne kúsky! Hlavne ten GOSH rúž, táto značka ma láka už dlhšie :)

    OdpovědětVymazat
  8. Všechny věcičky jsou krásné ♥. Náhrdelník..ale ty botky, ty jsou fakt TOP :). Taky jsem si takové chtěla pořídit, ale nevím, jestli by to už nebylo moc na mou výšku. I bez podpatků mám totiž už 178 cm :D.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezký článek :) Ten náhrdelník je boží ♥ ! No a ty potrhané džíny jsou skvělý!

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  10. sam super veci! Najviac sa mi pacia topanky a nahrdelnik :)

    Pozyvam na MEGA giveaway o Rimmel, Niveu a ine, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný článek :) nejvíc se mi líbí asi ty botky :)

    OdpovědětVymazat
  12. Takové věci bych si také dokázala představit ve své šatní skříni ;) Mimochodem máš hezký blog, rozhodně jsem ho nenavštívila naposledy!! Byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou, samozřejmě pokud se rozhodneš můj blog číst:)
    Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  13. naozaj uzasne vecicky *.*
    nahrdelnik je neskutocne krasny, taketo velke nahrdelniky si sice neviem predstavit, ze by som nosila, aj ked mam asi jeden alebo dva, ale na inych ludoch ich neskutocne obdivujem.
    ruz by sa aj mne zisiel v takej podobnej farbe ako mas ty od Alciny, ktory vyzera fakt super <3

    OdpovědětVymazat
  14. Pekný článok :) Ten tvoj náhrdelník je fakt peknučký :) Na jar/leto ako stvorený :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Ten náhrdelník! ♥ Je dokonalý, stejně jako ty roztrhané kalhoty :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  16. Jé, aký máš krásny náhrdelník! :)
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
  17. Veľmi pekný článok a ten náhrdelník sa aj mne páči. Nechcela by si vzájomne sledovať? Ak áno daj mi vedieť. http://andreanalens.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  18. Naprosto peckový věci, všechno bych klidně brala ! <3 Ty fotky na začátku článku jsi moc hezky udělala vypadá to hezky ! :)http://timewithjanii.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. aaa, ty boty, nedavno jsem si koupila podobny ♥♥♥
    quietus.blog.cz

    OdpovědětVymazat