How to save time in the morning? My tips&tricks

By Sabush O’rlling - 7:49

Takisto ráno lapáte dych, len aby ste čo najrýchlejšie vyšli z domu a už konečne išli? Myslím, že väčšinu z vás áno. Toto trápi mňa už naozaj dlhé roky a vždy aj keď si už myslím, že to v pohode stihnem, večne je tu ešte jedna zabudnutá vec, ktorá na mňa čaká na poličke, Preto vám sem prinášam pár tipov, ku ktorým sa ja musím prinútiť  každý večer, aby to potom ráno bola už len hračka!


1. Nachystať si zošity,zápisníky maškrty a všetko, čo budete počas dňa potrebovať 
Kedysi som to vôbec nerobievala, čo bola obrovský chyba, pretože kým som to všetko ráno našla, prešlo asi 20 minút. Preto si nachystám aj keď len slúchatká a ovocie, len aby som si ráno ušetrila aspoň minútku. Naozaj to pomôže.


2. Nachystať si jednoduchý a rýchly makeup
V jednoduchosti je krása, a čím ďalej, tým viac to badám aj na sebe. Naozaj si netreba na seba navaliť kilo makeupu alebo nejaké moc zložité dymové líčenie, ale použiť len najhlavnejšie veci. U mňa je to púder alebo bronzer, korektor, maskara a štetec. Ak máte ráno suché ústa tak samozrejme must-have je aj nejaký balzam, Rúže nepoužívam, pretože v škole sa v nich moc dobre necítim, a keď si niečo zajem napríklad po druhej hodine, tak sa mi hneď zostrie a zostane mi aj na jedle, čo nie je moc príjemné, preto som zostala len pri balzame. 




                         3.Pripravte si večer oblečenie
Naozaj večer nezlenivte otvorením šatníka a vybratím vhodného outfitu na druhý deň. Viem, niektorým sa to naozaj nechce, sú večer už vyčerpaní a posledné čo sa nám chce je vybrať nejaké hlúpe oblečenie. Môže aj zato to, že nevieme, aké hlásia na ďalší deň počasie a tak nemáme ani poňatia, čo na seba. Netreba preto však úpenlivo sledovať večerné počasie v televízii, mne stačí, ak si otvorím google a zadám počasie zajtra. Hneď prvé mi vyhodí, koľko bude stupňov. A mám to vyriešené! :)




4. Nachystajte si bižutériu
Je to naozaj len taká drobnosť, ktorú si myslíte, že ráno bravúrne zvládnete. Avšak nie je to tak. Tie najmenšie veci sa najťažie hľadajú a zaberiete nimi dosť času. Preto je najlepší nápad, ak si náušnicu,prsteň, náhrdelník prichystáte na roh nejakej poličky alebo stola, kde to máte hneď po ruke a ráno už len rýchlo zoberiete.

5. Zvoľte si jednoduchý účes
No a samozrejme vlasy sú takisto dôležité ako oblečenie a tiež tvoria drvivú väčšinu ranného nestíhania. Naozaj teda nevymýšľajte nejaké náročné účesy z internetu, pretože dosť sa s tým natrápite na nejakú väčšiu udalosť, nieto ešte ráno, keď máte na všetko minútku, Ja to teda robím tak, že keď mám čerstvo umyté vlasy, prečešem si ich a nechám voľne rozpustené,dám si len na končeky nejaký kondicionér a keď ich už mám mastnejšie, tak zvolím cop alebo drdol. Vyzerá to veľmi pekne, jednoducho a v škole sa vám navyše nebudú pliesť vlasy do tváre.


Tak a myslím, že to sú zatiaľ asi všetky veci, čo ma napadajú. Dúfam, že sa vám článok páčil a pomohol vám. Nabudúce sa už môžete tešiť aj na rôzne outfitové kombinácie.

                                                                                                                   Love ya! 






  • Share:

You Might Also Like

33 komentářů

  1. Sú to super tipy, sama to tak robím a všetko super stíham :)

    OdpovědětVymazat
  2. Niečo robím a niečo nie, ale poväčšine už viem, koľko trvá môj ranný rituál (:

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne a jednoduché :D Z tvojich bodov dodržiavam akurát to, že mám obľúbené doplnky vždy odložené na tom istom mieste a len málokedy sa stane, že si vopred pripravím oblečenie :D
    Vii, http://with-love-vii.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pekný článok, všetky tieto tipy sú mojou rutinou :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  5. Super ! Ja som nikdy ráno nestíhala a potom behala po dome ako pojašená no teraz je to už o 100 % lepšie :)

    OdpovědětVymazat
  6. s ránom nemám žiaden problém:D vstávam úplne v pohode, sem-tam si ešte 5 minút poležím a stíham všetko:D ešte si aj stihnem pekne vykračovať do školy:D ja si taktiež všetko porobím ešte večer a potom ráno sa už len prezlečiem a ostatok dorobím:D
    ale super článok!:)
    http://oneordinarygirl.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Fakt je super pripraviť si veci skôr :) super článok :)

    A pozývam ťa na moju GIVEAWAY :) http://apieceofusss.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Super tipy. Ja som kedysi si pripravovala veci večer. No v súčastnosti ich len ráno nahádžem do tašky a utekám :D

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, áno ja som písala im.. niektorí odpísali, že nespolupracujú alebo že už uzavreli spoluprácu s blogerkami, niektorí neodpísali vôbec, no ale niektorí naštastie áno.. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ráno má vždycky do minuty naplánované. Večer před tím si připravím věci do školy a oblečení a ráno doladím zbytek. :) Jinak skvělé rady :)

    lifeis-beautiful.blog.cz
    Andey

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkné tipy :) až na to připravování oblečení dopředu dělám všechno, ale taky bych s tím měla začít :)

    OdpovědětVymazat
  12. presne tieto veci robím už večer, aby som ráno nestresovala a mala klud :) pekný článok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  13. Toto je skvelý post. Kiežby som si to zobrala k srdcu a začala si chystať aj oblečenie večer, nielen zošity, či niečo čo budem potrebovať

    OdpovědětVymazat
  14. Super typy! :) Niektoré sa snažím dodržiavať iné sa mi zase nejako stále nedaria spĺňať :D To bude asi aj dôvod prečo sa mi ešte celkom často stáva, že ráno meškám -_- :D
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Jo jo všechny tyhle tipy znám, ale dokopat se k nim dokžu málokdo:D Jen když jse večer nějaké přemotivovaná;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. nie som ten tip, co nestiha a vecernu pripravu na dalsi den praktizujem uz celkom dlho. pekne si zabalim tasku, bizuteriu ani make-up nenosim a oblecenie si niekedy viac premyslim, ale inak vlastne nosim iba tricko a rifle :D co sa tyka vlasov, nieco s nimi vymyslam, iba ked mam fakt privela casu :D

    OdpovědětVymazat
  17. Niektoré typy využívam, niektoré absolútne (napr. ja sa do školy nemaľujem vôbec) a niektoré sú bežnou súčasťou mojej rannej rutiny, ako tá bižutéria (mám iba zopár obľúbených náušníc, ktoré mám na svojej poličke, takže ich iba schmatnem a idem) Ale super článok :)

    OdpovědětVymazat
  18. Dobré tipy, to s tím oblečením dělám vždy, když mám další den něco důležitého (huh, oblečení na příjimačky bylo připravené týden předem :D).
    Poslední dobou jsem hrozně líná a ráno se vůbec nemaluji xD jen když vím, že ten den potkám někoho pěkného (!) a pokud se chci malovat, musím vstát půl hodiny předem xD
    Tucka, g-h-b.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  19. ja robím presne všetko čo si napísala a aj tak ráno utekám na autobus :D rána proste nie su moje :D
    www.beautyporadca.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  20. Hello dear,
    nice post!
    Would you like to follow each other on GFC? Please let me know, it would be my pleasure!
    Hugs,
    LIANA LAURIE

    OdpovědětVymazat
  21. jasne určite dávam sledovať :) Tvoj blog ma hned zaujal

    OdpovědětVymazat
  22. Naprosto úžasné tipy! :) Já ráno vůbec nestíhám a i když vím, že bych si měla všechno připravovat večer... nedělám to. :D Ale bylo by fajn alespoň dvakrát do týdne stihnout bus. :D
    -crazyjull (crazyjull.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  23. Taky většinou volím rozpuštěné vlásky, když je mám umyté a jinak taky vsázím na culík nebo drdol. Navíc když mám často labiny, tak se stejně nic jiného nehodí, protože musím mít neustále svázané vlasy :).

    OdpovědětVymazat
  24. Perfektný članok pre všetky ranné "nestíhačky":-)))
    Pozývam na svoj blog kuk :) http://beautybylenka.blogspot.sk/?m=1

    OdpovědětVymazat
  25. https://myfirsttextvm.blogspot.in/2016/08/moji-omiljeni-blogovi.html#comment-form

    OdpovědětVymazat