Júlové radosti

By Sabush O’rlling - 6:59


Júl - pre mňa mesiac smiechu, maximálneho oddychu,  bezstarostnosti, ovocia a zeleniny,tepla a mora sa nám pomaly ale isto blíži ku koncu a ja som sa preto rozhodla, že opäť vám ukážem nejaké novinky,pretože dlho tu tento formát článkov nebol. Mňa samú veľmi baví čítať články tohto typu na vašich blogoch. V poslednej dobe som nekupovala až tak veľa oblečenia, až tento mesiac som si pár kúskov kúpila. Musím povedať, že prevažuje u mňa vždy kvalita nad kvantitou

Čo sa týka celkovo tohto mesiaca, stalo sa naozaj veľa vecí, za ktoré sa vďačná a niektoré ma niečo aj naučili. Čo na tomto mesiaci najviac zbožňujem je práve to, že všetko rozvoniava čerstvosťou, čo sa oproti zime nedá povedať. To, že výjdem von a cítim príval teplého vzduchu s troškou vánku (to je teda ten lepší prípad), nemusím vrstviť oblečenie, stačí, keď si dám tričko a kraťase a tak som aj celý deň. Neviem, či aj vy, ale ja zbožňujem uharky,rajčiny a melóny, ktoré jem na kvanty a to bez srandy, haha. Keďže ja som naozaj veeľký spáč, dokážem spávať tak do jedenástej alebo dvanástej a to proste milujem, pretože ja si aj tak nikdy nezvyknem na typický čas 6:30. Aj keď viem, niektorí určite vstávate počas školského roka aj skôr. Pre mňa sú letné mesiace proste raj a voda tiež, pretože tá je nevyhnutná v akomkoľvek smere hlavne v tomto období. Budem preto rada ak mi aj vy napíšete do komentáre, aké zážitky ste zažili v tomto mesiaci. Teraz môžme prejsť na moje júlové radosti, ktoré okrem slniečka tiež prispeli k zlepšieniu nálady. 

1.



Ako prvý tu mám takýto maličký kožený batoh značky Jenny Fairy a musím povedať, že patrí medzi moje najobľúbenejšie. Na to, že vyzerá celkom malý sa do neho zmestí množstvo vecí, takže aj keď niekam cestujem, je mojou prvou a najlepšou voľbou.  

2.

Ako ďalšie tu mám tieto momentálne moje favourite šortky. Hodia sa úplne ku všetkému a veľmi sa mi na nich páči práve ten detail vo vačkoch. Čo na ne vravíte?



3.
Tieto šortky vo farbe kaki sa tiež stali mojimi veľkými obľúbencami. Často som ich videla na nejakých modelkách aziatkach, ale tento štýl s mašľou sa mi veľmi zapáčil. Najviac k tomu nosím obyčajné biele tričko, pretože šortky samé o sebe sú elegantné. Nebála by som sa dať si ich aj na nejakú slávnosť. Páči sa vám tento štýl?



4.


Toto je skôr top na jeseň, ale ja som ho proste nemohla nechať v obchode. Kúpila som ho v HM. Najviac ma na ňom zaujal práve ten pásikavý volánik, ktorý dodá outfitu nezvyčajnú elexanciu. Viem si k nemu predstaviť nejaké high-weisted modré alebo biele džínsy. 


5.

Mi lu ju. Neviem, mnoho ľudí by si možno toto tričko nekúpilo, pretože by sa im zdalo moc obyčajné. No ja som v ňom videla niečo. Áno, bol to práve ten nápis, ktorý ma zaujal a ktorý ma aj tak trošku vystihuje. Kúpila som ho v Gate.

6.


7.
Tak a toto sú už tričká, ktoré som si sama tak trošku upravila a pár vecí odstrihla alebo došila. Vzniklo z toho toto a je to naozaj nositeľné,haha. Zistila som, že ma veľmi baví vytvoriť aj z nejakého trička, ktoré sa mi zdá špatné alebo je mi ľúto ho vyhodiť skutočne pekný kúsok. 




8.

Stačil jeden strih a tadaaa, top je na svete. (zaradil sa do vrchných častí môjho šatníka, takže je to dobré znamenie)



9. 
Tento typ gumičiek dokáže skutočne z vlasov vykúzliť pekný účes.

10.
No a ako posledné tu mám tieto pudrové lodičky, ktoré som mala na nedávnej svatbe. Páči sa mi práve ich jednoduchosť a krása.



To by bolo všetko z mojich obľúbencov. Ako sa vám páčili? 


  • Share:

You Might Also Like

21 komentářů

  1. I LOVE your favourites! Those denim shorts are amazing!

    Have an awesome day!
    xx Kris

    https://dreamingofpink.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ten batůžek je super! Miluju tenhle styl batohů. A osmička, ten top, vypadá taky úžasně! ❤️

    AESTHETICxKAT

    OdpovědětVymazat
  3. krásné kousky, ten batůžek je krásný! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Detailu v kapsách šortek jsem si všimla hned, vypadá to skvěle! :) Moc se mi líbí i ty druhé šortky, podobné jsem si nedávno zkoušela, ale bohužel mi nesedly :(

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelé veci, najviac sa mi páčia lodičky. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné věci! Ty džínové kraťasy jsou prostě skvělé a ty lodičky? Bože můj :O :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tie elegantné kraťasy sa mi páčia najviac, sú naozaj krásne! :) Raz som si podobné skúšala, ale bohužiaľ, na mojej postave nesedeli práve najlepšie.
    A musím súhlasiť, aj u mňa prevláda kvalita nad kvantitou, i keď neraz podľahnem zľavám.

    OdpovědětVymazat
  8. ten batôžtek a zelené šortky sú mega!! :)
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  9. Tie kaki kraťasy sú super! Mám najradšej presne taký štýl. A ten pulóver bude určite skvelý k bielym nohaviciam :)
    Môj júl bol tiež všelijaký, priniesol mi nejaké nové zážitky aj skúsenosti, tak nech je august ešte lepší! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Velice se mi líbí kraťásky :) Přidávám s ke čtenářům :)

    OdpovědětVymazat
  11. U mňa to na plnej čiare vyhráva čierny top na jeseň!! Prekrásny!! A taktiež kaki kraťasy! Krásne
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  12. Krásne kúsky :) Ten ruksak je top!

    OdpovědětVymazat
  13. Úžasné kousky, všechno ej tak krásné, nedokážu se rozhodnout, co je nelepší.. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Nejvíce se mi asi líbí batůžek a ten proužkovaný top :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  15. Júl bol aj môj obľúbený mesiac... hlavne kvôli tomu, že sú prázdniny :D Tie kraťasy majú pekný detail :) Páči sa mi, že máš kúsky farebné. Všetko čo si ja kúpim je buď čierne, sivé alebo biele :D

    Wear the Confidence

    OdpovědětVymazat
  16. super kúsky, máš dobrý vkus:)
    veľmi sa mi páčia najmä tie šortky, hlavne tie s mašličkou. sú neskutočne krásne:)
    http://oneordinarygirl.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné věci, ten baťůžek je super :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  18. Nádherné veci! Tie lodičky vyzerajú krásne :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  19. tie kaki kratasy sa mi velmi pacia :) inak su to vsetko naozaj krasne kusky. tiez milujem leto, hlavne zboznujem kupanie sa a plavanie aj to, ked len tak mozem lezat na vodnej hladine. to by som mohla robit kazdy den. a taktiez mam velmi rada melon, hlavne cerveny. a este jahody <3

    OdpovědětVymazat