FILMS FOR LONG SUMMER EVENINGS #1

By Sabush O’rlling - 7:34


Možno to už viete, možno nie, ale som obrovská milovníčka hororov,detektívok a mysterióznych filmov. Neviem prečo to tak je, ale veľmi rada sa bojím, skúmam, premýšľam, hľadám rôzne vysvetlenia. Čo ma naopak moc nebaví, sú komédie, ale raz za čas si nejakú pozriem, pretože predsa len, trošku smiechu popri tom tajomne neuškodí. Dnes som si pre vás pripravila pár mojich tipov na filmy, ktoré si môžete počas dlhých letných prázdnin pozrieť.♥


Perhaps you know that, maybe not, but I am a huge lover of horror films, detective stories and mysterious films. I don't know why this is so, but I love when I'm afraid, I'm thinking, look for different explanations. What makes me very tired on the contrary, they are comedies, but sometimes I watch them, because after all, a little laughter along the way mysteriously hurt. Today I have prepared for you a few of my tips on movies that you can during the long summer holidays look.


1. V zajatí démonov 2 / The Conjuring 2

Na tento horor som bola v kine a tým, ktorý sa skutočne boja to naozaj neodporúčam. Pre tých, ktorý skôr siahnu radšej po komédii toto moc nie je. Musíte sa vybaviť plnom nádržou odvahy, keď si chcete pozrieť tento film, pretože ja som sa naozaj dosť bála, vlastne, je to jeden z najstrašidelnejších hororov, aké som videla a takisto aj jednotka.. 
For this horror I was in cinema and those who actually fight it really recomennded. For those, who prefer more recourse for comedy,this is not good. You have to equip a tank full of courage when you want to watch this movie because I was really quite worried, actually, it's one of scarriest horror what I saw and also the unit ..


2. Maturitný ples / Prom Night

Tento horor nie je o strašení ani ničom podobnom, ale o prenasledovaní jednej tínedžerky svojím učiteľom, ktorý vyvraždil celú jej rodinu a nezastaví sa ani na jej maturitný ples.. 

This horror is not about scaring or anything like that, but one of the persecution teeneger of his teacher, who murdered her family and it will not stop even for a prom ..


3. Fakjú pan profesor / Fuck you teacher

A teraz konečne niečo pozitívnejšie. Toto je zatiaľ tá najlepšia nemecká komédia, akú som videla. Určite si pozrite aj dvojku, ktorá sa odohráva na školskom výlete v Thajsku! 
And now finally something positive. This is still the best German comedy I've seen. Be sure to see the two, which takes place on a school trip in Thailand!

4. Nebo nie je výmysel / Heaven Is For Real

Ne)uveriteľný príbeh malého chlapca Coltona Burpa (Connor Corum), ktorý pri pobyte v nemocnici zažije blízkosť smrti a na malú chvíľu sa dostane do neba. Colton rozpráva všetko do detailov z jeho magickej cesty do neba s úprimnosťou vlastnou deťom a hovorí o veciach dávno pred svojím narodením, ktoré logicky nemôže vedieť.
 (No) believable story of a little boy Colton Burp (Connor Corum) that during hospitalization experience nearness of death and for a little while you get to heaven. Colton tells all in the details of his magical journey to heaven with sincerity own children and talk about things long before their birth, which logically can not know.


5. Labyrint: Zhorenisko / The Maze Runner: Scorch Trials 

Thomas veril, že útek z Labyrintu prinesie Flekárom slobodu, ale nemohol sa väčšmi mýliť. Život nie je ani zďaleka taký jednoduchý a ukazuje sa, že to, čo spočiatku vyzeralo ako koniec trápenia, je iba jeho začiatkom. Po krátkom oddychu sa Flekári stretávajú s mužom, ktorý výzorom pripomína potkana, a dozvedajú sa, že testovanie vstupuje do druhej fázy. Ich úlohou je za dva týždne prejsť cez najhorúcejšiu časť sveta – Zhorenisko. No Thomasova priateľka Teresa záhadne zmizne.
Thomas believed that escape from the Labyrinth will Flekárom freedom, but could be greatly mistaken. Life is not nearly so simple and it turns out that what initially appeared to be the end of suffering, it is only the beginning. After a short rest, the Flekári encounter with a man who recalls the appearance of the rat, and learned that the trial enters second phase. Their role is two weeks to go through the hottest part of the world - Zhorenisko. But Thomas's girlfriend Teresa mysteriously disappeared.



Tak a to by bolo všetko z mojich tipov, kde ste si zároveň mohli prečítať aj nejaký obsah. Poznáte niektorý z filmov? 


Well, that would be all of my tips, where you can also read and some content. Do you know any of the films?




  • Share:

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Fakjů pane učiteli je super, moc ráda bych se i podívala teď na dvojku :)

    OdpovědětVymazat
  2. 4. vyzerá super a už som fakt potrebovala nejaké nové tipy :D Labyrint som videla, keď som ešte robila v kine a bolo to celkom fajn :)
    Caroline ~ Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Fakjú pán profesor som videla aj 1 aj 2 :D na obidvoch v kinách a musím rozhodne súhlasiť! A čo sa týka hororov, ja som veľký strašpitel takže to nie je nič pre mňa :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  4. Fakjů pane učiteli 1 byla fajn komedie, ale dvojku jsme ani nedokoukali jaké to byla blbost, fakt jeden z nejhorších filmů, co jsem viděla :D Jinak jsem žádný z filmů neviděla, kromě ještě Labyrintu. Ale jednička nás moc nebavila, tak jsme ani pak nepouštěli další díl. My koukáme na filmy typu Zmizelá, Temné kouty, Žena v kleci a podobně :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  5. Nenávidím horory, to nie je vôbec pre mňa. O Fakjú pán profesor som počula samé dobré ohlasy, ale ešte som sa k tomu nedostala. Možno dnes večer si to pozriem, aj tak nemám čo robiť :) Nebo nie je výmysel sa mi opäť dostalo do uší ale tiež som to ešte nevidela. Za to Labyrinth som videla, bola som na tom v kine a veľmi sa mi to páčilo.

    OdpovědětVymazat
  6. Fakjů pane učiteli jsem viděla jedničku a dvojku a neskutečně jsem se u toho bavila :D Ze zbylých filmů mě zaujal Heaven is for real, docela ráda bych tento film viděla :)

    Another DominikaGIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  7. Super tipy, dnes místo letní párty zůstávám doba, tak ráda využiji nějaký tvůj tip :) Láká mě ten chlapec, co se dostane do nebe :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nebo nie je výmysel je naozaj krásny film :) Inak na horory moc nie som, pretože sa dosť bojím aj napínavých filmov :D
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. o Conjuring 2 som pocula, ale to rozhodne nie je zaner, ktory by som rada pozerala :D komedie tiez prilis nemusim, ale podobne ako ty, obcas si nejaku pozriem. Fakju pan profesor som si chcela pozriet, ked to bolo este v kinach, ale akosi som sa k tomu vtedy nedostala. takze ten film by som urcite chcela vidiet.
    o filme Heaven is for real som este nepocula, ale znie celkom zaujimavo. na Labyrint dvojku som aj rozmyslala, ze pojdem, ale prvy diel sa mi az tak nepacil, tak som do kina nesla. ale mozno si ho raz predsalen pozriem.

    OdpovědětVymazat
  10. Fakjů pane učiteli je skvělý film, snad jedna z nejlepší komedií, co jsem kdy viděla :D. Však sama to v článku píšeš, takže určitě souhlasíš :D.

    OdpovědětVymazat
  11. Jeežiši kriste, toto mi nerob :-D som sama doma :-D ten prvy obrazok ma vystrašil :-D a takycm filmom sa vyhybam, lebo vždy sa proste bojim :-D ja radšej komedie a tak :-D ale inak skvelý napad na článok :-)

    OdpovědětVymazat
  12. V zajetí démonů je top horor!

    OdpovědětVymazat
  13. Great !!!!!

    Womens Clothing Online Store
    http://www.caralase.com

    http://womensonlineshoppingstoreusa.blogspot.in/

    OdpovědětVymazat